Primul sponsor important care bagă bani la CSA Steaua. FOTO | Cu ce tricouri s-au afișat steliștii la derby-ul cu CS Dinamo, câștigat cu 8-0

Marius ANGHEL 26 Sep. 2017, 19:40 Ligi județene

CSA Steaua, liderul Ligii a 4-a București, a reușit să-și atragă primul sponsor oficial important. Steliștii au purtat pentru prima dată în acest sezon un logo pe tricou, pe piept, chiar cu ocazia meciului de astăzi CS Dinamo. De altfel, Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a anunțat în exclusivitate pentru ProSport că negociază cu mai mulți sponsori.

Steaua a semnat primul său parteneriat important. Echipa coordonată de Marius Lăcătuș va purta pe piept logo-ul BetArena, însă nu sunt până acum cunoscute detaliile oficiale ale înțelegerii. Prima partidă în care steliștii s-au afișat cu noile tricouri a fost derby-ul CS Dinamo. Roș-albaștrii au câștigat pe teren propriu cu 8-0, prin golurile marcate de Vâlcea (36′, 63′), Mirea (39′), Constantinescu (54′), Predescu (56′, 81′ – pen.), Butoi (69′) și Curt (88′).

AICI găsești un LIVE-BLOG al meciului din Ghencea cu Dinamo, filmulețe și poze

Echipa de start aliniată de CSA Steaua a fost: Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore, Vâlcea, Zamfirescu, Curt, Constantinescu, Predescu, Mirea.

BetArena se alătură Asociției Steliștilor 1947 și companiei Carpatina, care de asemenea susțin financiar clubul. Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a anunțat în exclusivitate pentru ProSport că negociază și alte colaborări: „Pot să vă spun că în următoarea perioadă vor apărea sponsori și pe tricourile Stelei București. Ne aflăm în discuții cu diferiți parteneri care și-au manifestat deja intenția de a sprjini acest proiect și urmează să le materializăm. Veți vedea curând și sponsori pe tricourile echipei noastre”.

CITEȘTE AICI TOT INTERVIUL CU CRISTIAN PETREA!

Suporterii steliști au arătat foarte mult entuziasm și CSA Steaua și-a jucat până acum meciurile într-o atmosferă peste media Ligii 1, fie că a fost vorba despre meciurile disputate pe teren propriu, fie despre cele din deplasare.

Marius ANGHEL 26 Sep. 2017, 19:40 Ligi județene
Pe aceeași temă