Picioare și pumni în gură, în loc de fotbal!

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 12:08 Ligi județene
Picioare și pumni în gură,** în loc de fotbal!

Derbyul Ligii a V-a Sălaj a fost întrerupt, după o bătaie generală, între jucătorii și spectatorii ambelor tabere.

Neînvinsă în acest început de campionat, Real Crișeni s-a deplasat cu gânduri mari la Românași, în speranța că se va întoarce acasă cu toate punctele. Însă, gruparea antrenată de Cornel Ștefan a dat piept unei formații cu pretenții din Seria Est, fiind vorba de Largiana Românași. Chiar dacă a avut un început mai nefast de campionat, Largiana speră să revină cât mai rapid în vârful clasamentului. Partida în sine a fost una extrem de echilibrată, cu faze la ambele porții. Spectatorii veniți în număr cât mai mare la meci au putut vedea o partidă care s-a ridicat, fără doar și poate, la nivelul Ligii a IV-a.

Echilibrul de pe tabelă a persitat până în minutul 85, când Dan Ianchiș a deschis scorul cu toată opoziția lui Ionuț Căilean. Asistentul de pe acea parte, Cătălin Cătană a ridicat fanionul pentru a arăta că mingea a depășit cu întreaga circumferință linia de poartă, însă a rămas cu fanionul ridicat, în loc să fugă spre centru pentru a valida golul. Cei de la Crișeni au observat rapid acest lucru și au invocat faptul că asistentul a ridicat ofsaid.

Cu toate că centralul Gabriel Almaș a validat golul, jocul nu a mai continuat. Mai mulți jucători de la oaspeți au mers spre tânărul asistent pentru a cere explicații, moment în care și jucătorii de la Românași s-au deplasat la fața locului. A urmat un meleu, cu loviri reciproce între jucătorii ambelor echipe, după care, pe teren au intrat mai mulți spectatori.

Brigada de arbitri a plecat în trombă de la terenul de joc cu tot cu carnetele jucătorilor celor două formații. Astfel spus, din cauza unei semnalizări greșite a arbitrului asistent, dar mai ales a organizării slabe din partea gazdelor, Largiana poate pierde la „masa verde”, cazul urmând a fi judecat doar marți în cadrul ședinței Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Sălaj.

Mai multe detalii pe Sportul Sălăjean

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 12:08 Ligi județene
Pe aceeași temă