La Vârtoape, stadionul echipei locale a fost înghițit total de ape

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 15:53 Ligi județene

Vârtoape, localitatea ce a fost afectată de inundațiile abătute în aceste zile are probleme și în sportul practicat acolo. Stadionul de fotbal este în proporție de 90% afectat de ape, iar probabilitatea de a se mai disputa meciuri pe acest teren în această primavară sunt slabe.

„Terenul este inundat aproape în totalitate, primul meci pe teren propriu îl vom avea peste două săptămâni, împotriva celor de la Viitorul Butești. Dacă nu vom putea juca la noi, vom juca meciurile de acasă pe terenul echipei VN Olteni, până când acesta își va reveni. Cu această ocazie îl vom mai și aranja, vom elimina acele grămezi urâte de iarbă și îl vom bate ca mingea să nu mai sară urât din ele.”, a spus, citat de terefotbal.com, despre acest caz președintele Clubului Sportiv Vârtoape, Ioan Gîrdoc.

În acest moment, cu 6 etape înainte de finalul sezonului in Liga a V-a, CS Vârtoape conduce detașat seria cu 47 de puncte, urmată de Flacăra Călinești cu 41 de puncte, respectiv Inter Gălățeni cu 39 de puncte.

Etapa următoare, CS Vârtoape va avea o deplasare grea, la ocupanta locului 3, Inter Gălățeni, iar Flacăra Călinești se va deplasa acolo unde CS Vârtoape a pierdut surprinzător, la Blejești.

Iată programul întregii etape de duminică, 27 aprilie:

AS Inter Gălățeni – CS Vârtoape
AS Viitorul Butești – AS Tineretul Siliștea
AS Viitorul  Blejești – CS Flacăra Călinești
AS Recolta Sfințești – AS Atletico Sirbeni
AS Real Beuca – CS Maldaeni
AS Petrolul Poeni – AS Atletic Orbeasca
AS Moromeții Silistea Gumești
va sta.

Foto: Terefotbal

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 15:53 Ligi județene
Pe aceeași temă