Inter Dorohoi, campioană de toamnă în Botoșani

Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 13:32 Ligi județene
Inter Dorohoi,** campioană de toamnă în Botoșani

Inter Dorohoi este noua campioană de toamnă a județului Botoșani, gruparea terminând această primă parte a sezonului în curs pe primul loc la o diferență de șase puncte de campioana en-titre, Luceafărul Mihai Eminescu, cu mențiunea că aceasta din urmă are și un meci mai puțin disputat în campionat.

În ultima etapă a turului care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, Inter Dorohoi a stat ca urmare a retragerii din campionat a celor de la FC Păltiniș, în timp ce Luceafărul Mihai Eminescu s-a impus foarte greu, cu 4-3, în deplasarea de la Rogojești.

Scorul etapei s-a înregistrat la Tudora, unde TransDor a învins cu scorul de 8-0 pe AS 2000 Bucecea.

Singura remiză a etapei s-a înregistrat la Vf. Câmpului, unde ProSport a fost ținută în șah de Avântul Albești, cele două echipe terminând nedecis, 2-2, gazdele revenind în joc după ce au avut handicap de două goluri, oaspeții ratând și un penalty.

Etapa a fost marcată și de două meciuri care au fost decise la masa verde după ce oaspeții de la Șoimii Bălușeni și Viitorul Dersca nu s-au prezentat pentru a-și măsura forțele în deplasările de la Darabani și Trușești.

Sezonul de primăvară urmează să înceapă în luna martie a anului viitor. Campioana județului va participa la barajul de promovare în cel de-al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc în timp ce ocupantele locurilor 13 și 14 vor juca meciuri de baraj, pentru menținerea în Liga a IV-a împotriva echipelor clasate pe locul doi în cele două serii de Liga a V-a.

Rezultate obținute în etapa a 15-a și clasamentul:

ACS TransDor Tudora – AS 2000 Bucecea 8-0
Rapid Ungureni – CS Răchiți 6-3

ACS Bucovina Rogojești – Luceafărul Mihai Eminescu 3-4
CS Sănătatea Darabani – Șoimii Bălușeni 3-0, neprezentare
AS Sportivul Trușești – Viitorul Dersca 3-0, neprezentare
ProSport Vf. Câmpului – Avântul Albești 2-2   
ACS Inter Dorohoi a stat, deoarece FC Păltiniș s-a retras.
CS Dante Botoșani – Flacăra 1907 Flămânzi, nu s-a disputat.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 13:32 Ligi județene
Pe aceeași temă