În marș spre Liga a IV-a! Ripensia a încheiat anul printr-o nouă victorie în „Județ”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 20:15 Ligi județene
În marș spre Liga a IV-a!** Ripensia a încheiat anul printr-o nouă victorie în

„Ripi” intră în vacanța de iarnă după un an aproape perfect. Roș-galbenii s-au impus și în ultima etapă a turului din „Județ”, scor 2-0, pe terenul lui AS Carani. Echipa de la Gara Mică e liderul seriei I, în care a suferit o singură înfrângere.

Ripensia Timișoara a revenit după mai puțin de două săptămâni în comuna cu celebra moară. După ce a zdrobit pe consăteana Glentoran (scor 6-0), echipa pregătită de Radu Suciu și Ovidiu Olariu a avut o opoziție mai puternică din partea celor de la AS Carani. Chiar și așa, scorul a fost deschis după doar 14 minute, când Briciu a rămas singur cu portarul gazdelor și nu a iertat. Cu mici excepții jocul a continuat cu o sarabandă de ocazii pentru oaspeți. În fine, desprinderea a venit în partea secundă. Mai exact, la doar trei minute de la reluarea jocului. Ciobai a obținut penalty-ul și Mureșan a transformat pentru 2-0. În mod ciudat, primul a și fost eliminat la această fază, primind al doilea galben pentru proteste. Deși în superioritate numerică, gazdele nu au avut forța să atace periculos buturile lui Rădulescu.

Victoria cu 2-0 din etapa a XV-a a Ligii a V-a, ultima din tur, o duce pe „Ripi” la 39 de puncte în fruntea seriei I. Echipa cu nume de legendă a suferit un singur eșec în campionat, 0-1 la Comloșu Mare. Celălalt eșec oficial din 2013 a venit în optimile Cupei, cu Pandurii. Ripensiștii nu vor lua vacanță imediat. Se vor pregăti până pe data de 15 decembrie. Reunirea din 2014 e programată în jurul datei de 13 ianuarie.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Petrișor, Ciobai, Uzun, Cărpinișan – Mureșan, Păscăleanu – Cr. Radu, Briciu, Ad. Popa – Ungur. Au mai intrat: Firuț, Duțu și Boangheș.

Sursa: Sport9
Foto: ripensiatimisoara.ro

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 20:15 Ligi județene
Pe aceeași temă