FOTO Cum se promovează un duel de Liga a IV-a! Fanii lui ASU Poli se pregătesc de derby-ul județului

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 12:59 Ligi județene

Formația susținută de fanii alb-violeți are parte de o săptămână încărcată. După ce miercuri au învins la Dragșina (scor 4-0), timișorenii se pregătesc de derby-ul de clasament al județului Timiș. Cu această ocazie suporterii au împânzit orașul cu bannere de promovare a meciului, precum o făceau la duelurile importante din Liga I.

Deși echipa susținută de ei nu se (mai) bate la titlul național, ultașii din Timișoara se mobilizează exemplar pentru duelurile din ligile inferioare. Vineri, ASU Poli va întâlni CS Ghiroda, echipă care are de asemenea maximum de puncte după primele patru etape ale Ligii a IV-a Timiș. Fanii au marcat importanța duelului prin bannere plasate în puncte cheie din Timișoara, în special pe poduri și pasaje, dar și în alte locuri vizibile din oraș.

„Poli Timișoara – Ghiroda, vineri ora 18, teren Știința”, e una dinte „invitațiile” suporterilor. După acest meci, echipa pregătită de Paul Codrea va participa duminică la amicalul prin care ASA Tg. Mureș își prezintă lotul pentru noul sezon de Liga a II-a.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 12:59 Ligi județene
Pe aceeași temă