Fortino a învins la limită penultima clasată și rămâne lider!

24 Apr. 2012, 01:16 Ligi județene
Fortino a învins la limită** penultima clasată și rămâne lider!

La sfârșitul săptămânii trecute, pe șapte terenuri ale județului Brăila, au avut loc tot atâtea meciuri care au contat pentru etapa cu numărul 20 a ligii a patra brăilene la fotbal. A fost o rundă destul de săracă în goluri marcate, deoarece s-au înscris numai 19 goluri (10 gazdele și 9 oaspeții), dar a fost o etapă dominată de formațiile vizitatoare care au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate, în timp ce gazdele au reușit numai două succese. Derby-ul acestei etape s-a jucat la Gropeni, acolo unde Dunărea din localitate a primit vizita echipei de pe locul secund, Victoria Traian. După un meci destul de echilibrat, dar foarte aprig disputat, victoria a revenit în cele din urmă formației oaspete, care s-a impus cu scorul de 2-1, dar după ce la pauză au condus gazdele cu 1-0!
În același mod s-a desfășurat și meciul de la Găiseanca, acolo unde Voința din localitate a condus la pauză cu 1-0 pe liderul ligii a IV-a brăilene, Fortino Ianca, dar în repriza secundă oaspeții au întors rezultatul în favoarea lor și au învins cu scorul de 2-1. Tot cu 2-1, și tot în deplasare, a câștigat și Avântul Mircea Vodă în disputa cu ocupanta ultimului loc, Victoria Dedulești, dar tot după ce gazdele au condus cu 1-0 la pauză! O altă victorie în deplasare, dar numai cu 1-0, a obținut-o și Voința Șuțești în meciul jucat pe terenul echipei Voința Vișani, în timp ce FC Tufești a făcut scorul etapei în partida de pe teren propriu cu Viitorul Galbenu. Ultimul succes al gazdelor, din această etapă, l-a obținut Sportul Chiscani în partida de pe teren propriu cu CS Făurei, iar singurul rezultat de egalitate l-am consemnat la Cazasu, între Victoria din localitate și Siretul Vădeni, dar gazdele au contestat folosirea unui jucător de Vișani, care nu avea drept de joc, iar rezultatul de 1-1 poate fi schimbat dacă se constată că gazdele au avut dreptate!
Dar până atunci vă prezentăm rezultatele și marcatorii acestei etape a 20-a din liga a IV-a brăileană la fotbal, așa cum ne-au fost ele oferite de Mihai Ianoș, secretarul general al AJF Brăila:

Voința Vișani – Voința Șuțești 0-1 (0-1)
Călin (23)
Dunărea Gropeni – Victoria Traian 1-2 (1-0)
Bănică (33)/ Gagu (66), Huțu (80)
Victoria Cazasu – Siretul Vădeni 1-1 (1-0)
Matei (19)/ Stan (89)
Victoria Dedulești – Avântul Mircea Vodă 1-2 (1-0)
Stanciu (40)/ Anghel (65), Bălan (73)
FC Tufești – Viitorul Galbenu 4-0 (2-0)
Banciu(7, 56), Cazan (35), Marin (89)
Sportul Chiscani – CS Făurei 2-1 (1-1)
Antonescu (9), Merloi (58)/ L. Buteseacă (10)
Voința Găiseanca – Fortino Ianca 1-2 (1-0)
Bădără (8)/ Irimia (55), Ciucașu (82)

Etapa viitoare, a 21-a, se va desfășura sâmbătă 28 aprilie, după următorul program:

Voința Găiseanca – Voința Vișani
Fortino Ianca – Sportul Chiscani
CS Făurei – FC Tufești
Viitorul Galbenu – Victoria Dedulești
Avântul Mircea Vodă – Victoria Cazasu
Siretul Vădeni – Dunărea Gropeni
Victoria Traian – Voința Șuțești

Articol de Valentin CONSTANTINESCU

24 Apr. 2012, 01:16 Ligi județene
Pe aceeași temă