Forestierii din Nehoiu, învingători la limită în derbyul cu Partizanii

Mihai Andries 16 Apr. 2013, 13:38 Ligi județene

Derbyul etapei cu numărul 20 din Liga lui Coșconea le-a adus dumininică față în față pe ocupantele primelor două locuri din clasamentul seriei I, Foresta Nehoiu și Partizanul Merei. La capătul unui meci în care cele două combatante au făcut mare risipă de energie nelipsind însă nici momentele tensionate, gazdele au învins la limită, scor 3-2 și astfel și-au consolidat poziția de lider.

Hotărâți să nu plece acasă cu mâna goală, partizanii au căutat culoare libere spre poarta veteranului Kerekeș (43ani) iar după câteva încercări au reușit să marcheze. Acest lucru s-a întâmplat aproape de jumătatea primei reprize când Petre a centrat în careu de unde Blidaru (21) a șutat năpraznic în vinclu deschizând scorul. Oaspeții și-au mai creat apoi câteva ocazii însă ,,forestierii” nu au stat nici ei degeaba și în urma unui contraatac, Andrei (40) a fructificat cu un șut din zece metri, pasa lui Cristea. Cu mai multă prospețime fizică și pragmatism, în repriza secundă, gazdele și-au intensificat acțiunile ofensive iar două dintre acestea s-au concretizat cu gol. Echipa din Nehoiu a preluat conducerea grație reușitei aceluiași Andrei (58), acesta marcând cu un șut din interiorul careului, după o centrare a lui Onuț, fost jucător la Poli Iași și Gloria Buzău.

Ceva mai târziu, Strătilă (75) a driblat inclusiv portarul și a marcat cu mult calm pentru 3-1 iar Foresta se îndrepta spre o victorie importantă numai că finalul partidei a devenit unul dramatic. Asta fiindcă noul intrat pe teren, Păun (85) a finalizat din apropiere un contraatac reducând din handicap. Partizanul Merei a forțat egalarea însă totul a fost în zadar, adversara izbutind să țină de rezultat și să oprească toate cele trei puncte la Nehoiu.

Foresta Nehoiu
Kerekeș – Cârstea, Posea, Floarea, Onuț, Strătilă, Ceaușel, Ion, Diaconu, Andrei, Pescaru
Rezerve: Stroe, Susmă, Ioriati, Cojocaru, Cărbune
Antrenor: Viorel Ștefan

Partizanul Merei
Coman – Bunea, Nedelea, Petre, Ioniță, Blidaru, Rotaru, Jipa, Enache, Vasilescu, Manea
Rezerve: Nedelcu, Bițoiu, Păun, Stoica, Sitaru, Moraru, Chircă
Antrenor: Bebiță Nedelcu

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 16 Apr. 2013, 13:38 Ligi județene
Pe aceeași temă