Florin Șoavă se bagă la joc

Mihai Andries 20 Mar. 2013, 11:00 Ligi județene
Florin Șoavă** se bagă la joc

Antrenorul formației Sporting Roșiori, Florin Șoavă, s-a hotărât să coboare în iarbă, după ce în primele trei etape i-a ajutat pe roșioreni doar de pe banca tehnică. După numirea ca antrenor al Sportingului, Florin Șoavă hotărâse să renunțe definitiv la cariera de jucător, însă fostul internațional român s-a răzgândit, iar de săptămâna aceasta a fost legitimat și ca jucător.

„Florin nu a rezistat doar pe banca tehnică, vrea să ne ajute și ca jucător. L-am legitimat deja, el se pregătește cot la cot cu jucătorii, iar sâmbătă, la Videle, e posibil să-l vedem în teren. Cu siguranță, pentru Sporting este un câștig, îi urăm succes”, a spus Gabriel Vlădulescu, președintele Sportingului.
 
Florin Șoavă, 34 de ani, are o carieră impresionantă în spate, cu 22 de meciuri la echipa națională și cu prezențe constante în Liga I și în campionatele Rusiei și Ucrainei, la echipe precum Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Rapid București, Spartak Moscova, Arsenal Kiev, Krilya Sovetov Samara. În România, Florin Șoavă a câștigat un campionat, o Cupă a României și o Supercupă, toate cu Rapid București.

Sursa: Teresport

Mihai Andries 20 Mar. 2013, 11:00 Ligi județene
Pe aceeași temă