FC Dani Coman a luat Cupa!

14 Jun. 2012, 12:55 Ligi județene

Clubul de fotbal al lui Da­ni Coman a câștigat, marți, primul trofeu im­por­­tant din istoria clu­bu­lui, elevii lui Mihăiță Ia­nov­schi impunându-se clar cu 7-0 în fața SCM Pi­tești, campioana de la ju­deț din acest an.

Meciul a fost unul fără istoric, conducerea SCM luând decizia de a folosi în acest joc juniorii, pentru a nu risca vreo acciden­tare înainte de meciul de baraj de promovare de săptămâna vi­itoare. Golurile victo­riei lui FC Dani Coman au fost marcate de Simion (a scăpat singur cu por­tarul și a trimis mingea peste el, de la 20 m), Biceanu (11 m), Po­pescu – două (re­luare cu la­tul din ca­reu), Marcu (cen­trare în fața porții și re­luare din ca­reul mic), Ma­zilu (din 11 m) și An­drei (din acți­une).

Pentru câștigători au ju­cat în acest meci: Oprea – Stroe, Stancu, Boboc, Dumitra­che – Delcea, Iamandi, Mazilu, Bi­ceanu – Pravăț și Simi­on, pe parcurs mai in­trând Marcu, An­drei, Păun și Popescu.

„Suntem bucuroși că am reușit să câștigăm acest trofeu impor­tant. Sperăm să avem un par­curs bun în continuare, când vom juca cu echipe de Liga a III-a, și să le dăm posibilitatea copiilor să aibă cât mai mul­te meciuri în com­pania unor adver­sari de va­loare. Spe­răm să facem o figură frumoasă și la Juniori A1 – năs­cuți ’93, unde noi jucăm cu copii mai mici cu doi ani, și să câștigăm. Urmează două jo­curi de baraj, turneul fi­nal, du­pă accea, la Buftea, semifi­nale și finale și sperăm să ajungem în ultimul act”, ne-a declarat după meci Mihăiță Ianovschi, antre­no­rul lui FC Dani Coman.

De partea cealaltă, Ilie Bărbu­les­cu nu a vrut să comenteze prea multe despre meci, însă s-a arătat nemulțumit de atitu­di­nea unor antrenori din tribune, care au condamnat gestul aces­tora de a folosi echipa de juniori: „Am băgat juniorii, pentru că nu ne interesa Cupa. Erau câțiva an­trenori care vorbeau numai pros­tii la tribuna oficială, își dădeau ei cu păre­rea… Asta a fost stra­te­gia noas­tră, ca să nu avem acci­dentări sau alte probleme. De ce nu au făcut ei treabă pe unde au fost… Nu-și are rostul să-și dea cu pă­rerea. Adversarii au fost mai buni și au câștigat. Noi am fost mai buni când a trebuit. Sunt supărat că s-au găsit unii peste noapte specialiști. Acum ne canalizăm pe meciul de baraj, un meci important și decisiv”.

Alte 20 de trofee

În afară de Cupa României, clubul Dani Coman a mai primit în acest an și peste 20 de trofee și premii din partea AJF Argeș, în urma competițiilor câștigate la copii și juniori, la memoriale și alte cupe organizate în Argeș. De asemenea, jucătorul Călin Eduard a primit titlul de golgheter la juniori A1, după ce a marcat 85 de goluri în cele 32 de etape jucate.

Articol scris de Silviu MIHAI

14 Jun. 2012, 12:55 Ligi județene
Pe aceeași temă