FC Chitila a câștigat Cupa României după ce a învins în prelungiri pe ACS LSM. VIDEO | Momente haioase între suporteri și asistent

Marius ANGHEL 22 May. 2015, 15:01 Ligi județene
FC Chitila a câștigat Cupa României după ce a învins în prelungiri pe ACS LSM.** VIDEO | Momente haioase între suporteri și asistent

În drumul către câștigarea campionatului Ligii a IV-a București, ceea ce-i va duce automat la barajul pentru promovarea în Liga 3, FC Chitila și-a ridicat moralul cu un trofeu. Echipa pregătită de Petruș Pârvu s-a impus, miercuri seara, la Complexul Sportiv Ion Țiriac, în finala Cupei României – faza județeană, după ce a trecut în prelungiri de ACS LSM. A fost 2-2 în timpul regulamentar și 6-3 după prelungiri.

LSM a surprins la început de meci cu replica sa în fața celei mai bune echipe din Seria 1, însă nu l-a putut învinge pe portarul Dragomir. FC Chitila a profitat însă de plusul de experiență și a înscris prima în urma șutului din stânga al lui Laurențiu Nicu (18). Același jucător a mărit avantajul în debutul reprizei a doua (52) după ce a fructificat o centrare la prima bară.

Condusă pe tabelă, ACS LSM nu a depus armele și a revenit imediat în joc după golul lui Întuneric (55) dintr-o lovitură liberă indirectă, ca mai apoi să egaleze prin Dumitrașcu (68). Golul cu capul al fundașului a și trimis meciul în prelungiri.

În prelungiri s-a înscris de cinci ori

În intervalul de 30 de minute s-a jucat deschis, cele două echipe reușind să înscrie de alte cinci ori. În prima repriză rezultatul s-a menținut egal după ce Marinescu a punctat pentru Chitila, iar Constantin Gheorghe a făcut 3-3. Totuși, în ultimele 15 minute, superioritatea echipei lui Pârvu s-a văzut clar, jucătorii săi înscriind de încă trei ori pentru a-și asigura trofeul. Croitoru a înscris primul și tot el a mai punctat o dată, pentru ca ultimul gol să fie opera lui Marinescu.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

FC CHITILA    6
ACS LSM       3

L. Nicu (2), Marinescu (2), Croitoru (2) / Întuneric, Dumitrașcu, C-tin. Gheorghe

FC Chitila: Dragomir – Pintilie, Nibu, Stoichiță, Militaru, Ana, Ghiță, Iordache, M. Constantin, L. Nicu, Marinescu
Rezerve: Florea, Grigoroșcuță, Paraschiv, Furtună, Croitoru, B. Gheorghe
Antrenor: Petruș Pârvu

ACS LSM: Prelipceanu – Miron, Întuneric, Dumitrașcu, Achim, R. Mihăilă, Militaru, Gogoașă, Mititelu, Bancu, Irincu
Rezerve: Gargalîc, Pleșea, Matei, Mărgărit, C-tin Ștefan, Bodea, C-tin Gheorghe
Antrenor: Sorin Ștefan

Suporterii au imitat mișcările arbitrului asistent

Finala Cupei a avut parte și de un moment hazliu. Suporterii din spatele asistentului al doilea au imitat în stil britanic mișcările lui Marius Stanciu, așa cum puteți vedea în clipul de mai jos. Fani care să imite un arbitru asistent s-au mai văzut și la meciul din Liga 1 dintre Concordia Chiajna și FC Brașov.

Azi începe play-off-ul pentru stabilirea campioanei

De astăzi, începând de la ora 15:00, turneul play-off al Ligii a IV-a București, cel care va desemna în final campioana și reprezentanta la barajul pentru promovare în Liga 3, va debuta pe stadionul Romprim cu primele două partide din Grupa A. Mâine se vor disputa, la Clinceni, nu pe stadionul Agronomia, și primele două meciuri din Grupa B.

Iată programul din play-off:

GRUPA A / teren Romprim

Etapa 1:

22 mai
Progresul (A1) – Termo (A4)  0-2
Comprest (A2) – Sportul Studențesc II (A3)   1-1 (3-5 la penalty-uri)

Etapa 2:

26 mai
Progresul – Comprest, ora 15:00
Termo – Sportul Studențesc II, ora 17:30

Etapa 3:

30 mai
Termo – Comprest, ora 15:00
Progresul – Sportul Studențesc II, ora 17:30

GRUPA B / teren Clinceni

Etapa 1:

23 mai
Electroaparataj (B1) – Speranța Săbăreni (B4)  3-1
Chitila (B2) – Chelsea (B3)    5-0

Etapa 2:

27 mai
Electroaparataj – Chitila, ora 15:00
Speranța Săbăreni – Chelsea, ora 17:30

Etapa 3:

31 mai
Speranța Săbăreni – Chitila, ora 15:00
Electroaparataj – Chelsea, ora 17:30

Foto și video 1: SportB

Marius ANGHEL 22 May. 2015, 15:01 Ligi județene
Pe aceeași temă