CSM Moinești se pregătește pentru promovare

20 Jan. 2012, 12:16 Ligi județene
CSM Moinești **se pregătește pentru promovare

CSM Moinești s-a reunit în formulă completă, începând din această săptămână pregătirile pentru sezonul de primavară. Fără o contracandidată reală la câștigarea campionatului Ligii a IV-a în condițiile în care CS Caiuți și Sport Club II nu au drept de promovare, formația antrenată de Sorin Trofin este deja cu gândul la «barajul» pentru accederea în Liga a III-a. În acest context, moineștenii și-au programat în inter-sezon jocuri de verificare doar cu formații din eșalonul al treilea.

„Decât să întâlnesc echipe pe care să le învingem ușor la scoruri mari, mincinoase, prefer adversari cu care ne-am putea întâlni și de la vară încolo, în campionatul ligii a treia”, a explicat antrenorul CSM Moinești, Sorin Trofin.

În această iarnă, lidera Ligii a IV-a va susține două „duble” cu Sport Club și Ceahlăul II, completate de un test în compania Aerostarului. „E posibil ca doar ultimul joc dinaintea începerii returului să-l programăm contra unui adversar inferior, pentru a ne face cât mai bine reglajele de final”, a precizat Trofin.

Încep cu Sport Club

Moineștenii vor începe seria partidelor de verificare sâmbăta aceasta, când vor primi vizita Sport Clubului, într-un joc programat la ora 11.00. Pe 28 ianuarie și 4 februarie, CSM-ul va întâlni Ceahlăul II într-o „dublă” tur-retur, pentru ca pe 8 februarie să susțină, la Târgu-Ocna, revanșa cu Sport Clubul lui „Magiun” Barbu. În fine, pe 15 februarie, divizionara D va juca în compania Aerostarului, cel mai probabil la Bacău.

Vor întăriri

CSM Moinești intenționează să-și întărească lotul în această iarnă. Deocamdată, rubrica „sosiri” conține doar numele lui Victor Palade, un portar de 20 de ani venit de la Dărmănești, însă Sorin Trofin mai are în vizor un fundaș central, un mijlocaș și un atacant care să-l susțină pe golgeterul echipei, Gabi Darie. În pregătiri cu formația moineșteană se află și fostul component al Sport Clubului, Banu, care, dacă nu își va găsi un alt angajament, ar putea evolua până la vară sub comanda lui Trofin.

Sursa: Deșteptarea

20 Jan. 2012, 12:16 Ligi județene
Pe aceeași temă