Campioana care a refuzat să joace barajul de promovare în Liga 3 se desființează. AJF Bihor a dictat degeaba retrogradarea în ultima ligă

Marius ANGHEL 23 Jun. 2016, 14:47 Ligi județene
Campioana care a refuzat să joace barajul de promovare în Liga 3 se desființează.** AJF Bihor a dictat degeaba retrogradarea în ultima ligă

Refuzul de a participa la barajul de promovare în Liga 3, din cauza lipsei banilor, i-a adus o sancțiune drastică echipei FC Hidișel, campioana Ligii a IV-a Bihor. AJF Bihor a decis să excludă din campionat câștigătoarea ultimei ediții a Ligii a IV-a și i-a aplicat și o penalizare de 2.000 de lei, anunță bihon.ro. Totuși, sancțiunea e acordată degeaba, deoarece conducătorii clubului au anunțat că vor desființa echipa.

„Primăria și Consiliul Local nu mai pot susține echipa, iar eu mă retrag și mă voi axa mai mult pe minifotbal”, a declarat, pentru bihon.ro, Spiridon Baltsavias, managerul campioanei Bihorului.

Înființat în 2009, FC Hidișel a reușit în ultimii ani să promoveze în Liga a IV-a Bihor, să câștige de două ori faza județeană a Cupei României, o dată Supercupa Bihorului, o dată Interliga, iar în acest sezon a fost campioana județului și ar fi trebuit să lupte pentru promovarea în Liga a III-a. Din lipsa banilor și a sprijinului autorităților locale, FC Hidișel a anunțat că nu se prezintă la barajul cu Recolta Dorolț, reprezentanta județului Satu Mare.

Locul lui FC Hidișel în campionatul județean va fi luat de una dintre echipele CS Oșorhei II sau Unirea Livada, sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17:00, pe terenul de la Sîntion, urmând a avea loc un meci de baraj între ocupantele locurilor 2 din cele două serii ale Ligii a V-a.

Marius ANGHEL 23 Jun. 2016, 14:47 Ligi județene
Pe aceeași temă