Bătaie la finalul meciului liderului din Dâmbovița! Unul dintre jucători a fost călcat în picioare. ”Ne-au așteptat precum se așteaptă trenul în gară. A fost ceva urât. E ca în Kosovo”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2018, 12:50 Ligi județene
Bătaie la finalul meciului liderului din Dâmbovița! Unul dintre jucători a fost călcat în picioare.** ''Ne-au așteptat precum se așteaptă trenul în gară. A fost ceva urât. E ca în Kosovo''

Fotbalul de nivel județean a produs în repetate rânduri scandaluri și bătăi, iar în Dâmbovița oficialii și jucătorii nu au nimic împotrivă să facă parte din această categorie. Sâmbătă, la finalul meciului de la Bușcani, dintre echipa locală, Unirea, și Recolta Gura Șuții, încheiat cu victoria oaspeților cu 1-0, totul s-a terminat cu un mare tărăboi.

După ultimul fluier al arbitrului Cristian Catană, trei jucători de la Gura Șuții au fost loviți de mai mulți componenți ai formației gazdă. Alin Ștefan, mijlocașul la Recoltei, chiar a fost călcat în picioare de către adversari.

„A fost bătaie după meci, iar în timpul acestuia au existat mai multe momente tensionate din partea gazdelor. A fost ceva urât, incalificabil. La Bucșani pot să spun că e Kosovo. În timp ce se îndreptau la cabine, mai mulți jucători ai echipei noastre au fost loviți de jucătorii formației gazdă. Cei de la Bucșani îi așteptau pe ai noștri precum se așteaptă trenul în gară. Pot să spun că pe Alin Ștefan s-a jucat cu picioarele pe el. Din spusele jucătorului nostru se pare că Zidăroiu (n.r. – antrenorul-jucător al gazdelor) l-ar fi lovit. Pe lângă Ștefan, alți jucători de-ai noștri loviți au mai fost Negulescu și Enache. Cu toții au fost loviți cu pumnii și picioarele. Toți trei au fost bătuți ca la ușa cortului. Dacă nu ar fi fost un arbitraj bun, cu siguranță se ajungea la mai rău. Am sunat la 112, dar Poliția a ajuns când noi deja eram pe drum și ne apropiam de Nucet. Acolo nu au existat oameni de ordine. Sunt curios să văd ce scrie domnul obsevator Dumitru Nistor în raport. Noi ne luptăm cu Cornești pentru primul loc în campionat. Dar, se pare că nu suntem lăsați să jucăm fotbal. Se auzea la un moment dat că unul dintre jucătorii din Bucșani va scoate sabia. Dar nu s-a ajuns la așa ceva. Negulescu a fost pălmuit rău de tot în zona cabinelor. Am fost prezent la multe meciuri, dar așa ceva nu am văzut niciodată”, a povestit Constantin Dinu, primarul-antrenor al Recoltei Gura Șuții, pentru DB online.

Antrenorul-jucător al Unirii Bucșani, Marius Zidăroiu, admite că meciul cu Recolta s-a terminat cu un mare scandal, însă spune că bătăile despre care vorbește primarul Dinu au fost doat niște împingeri.

„Îmbrânceli au fost, dar nu și bătăie. Cât despre amenințări cu sabia, sunt invenții, dimpotrivă, am înțeles că unul de la ei a vrut să vină peste noi cu un cuțit. Să-l pupe în fund pe Catană, fără el nu ar fi câștigat niciodată la Bucșani. Ne-au dat gol din ofsaid, le-a pus-o apoi la var eronat, însă au ratat penalty-ul, cum ne apropiam de careul lor, cum fluiera ceva. Catană a pus umărul la victoria echipei lui Titel Dinu. Eu am crezut în el, îl vedeam cel mai bun președinte la AJF, însă m-a dezamăgit la meciul ăsta. Vom vedea dacă mai votăm cu el”, a spus Zidăroiu pentru Sport Impact.

Recolta Gura Șuții este lider în Liga a 4-a Dâmbovița, în timp ce Unirea Bucșani se află la mijlocul clasamentului.

Marius ANGHEL 01 Apr. 2018, 12:50 Ligi județene
Pe aceeași temă