Bănel Nicoliță revine la echipa sa de suflet pentru a o ajuta să promoveze

Marius ANGHEL 17 Mar. 2018, 10:11 Ligi județene
Bănel Nicoliță revine la echipa sa de suflet** pentru a o ajuta să promoveze

După un scurt periplu la ASA Târgu Mureș și aproape șase luni în Cipru, la Aris Limassol, Bănel Nicoliță revine la echipa sa de suflet, CS Făurei. Cu toate că a avut oferte de la câteva formații din prima ligă din România, „Jardel”, așa cum era cunoscut Bănel în lumea fotbalului în perioada în care a evoluat la Steaua, vrea să-și realizeze visul, acela de a promova cu formația din Făurei în Liga a 3-a.

Nicoliță revine astfel la echipa din orașul natal unde se retrăsese timp de șase luni, înainte de a semna cu ASA Târgu Mureș.

„În această iarnă, Bănel Nicoliță a revenit la CS Făurei să-și ducă la capăt proiectul pe care l-a început, adică să promoveze această echipă în Liga a 3-a. Deși majoritatea specialiștilor din fotbalul județean m-au avertizat că se cunoaște deja câștigătoarea Ligii a 4-a, eu am încredere în AJF Brăila că va asigura un mediu transparent acestei competiții. CS Făurei își dorește ca acest campionat să fie jucat pe teren și nu la comisii sau prin diverse metode mai puțin ortodoxe”, a declarat Adrian Andrei, președintele CS Făurei.

CS Făurei a transferat în această iarnă 13 jucători, trei portari, Cristian Mitrea de la Dacia Unirea, George Tudor de la Sportul Chiscani și Silviu David, jucător născut în 1999, în Buzău, care vine de la Voința Făurei Sat și 10 jucători de câmp și anume Viorel Tănase, Marian Baicu, Viorel Gheorghe, Valentin Ion, Adrian Coman de la Viitorul Însurăței, Marius Moroianu de la Dacia Unirea, Ionel Bratosin și Alexandru Cotigă de la ACSC Cazasu, Ionuț Huțu și Alexandru Zărnescu de la Sportul Chiscani. Cu o astfel de campanie de transferuri, CS Făurei speră să promoveze în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

Sâmbătă, în prima etapă oficială din 2018, CS Făurei va juca partida programată pe teren propriu cu Viitorul Însurăței la Șuțești. „Pentru că am făcut o serie de lucrări la suprafața de joc a terenului din Făurei, câteva dintre meciurile din acest an le vom disputa la Șuțești și le mulțumim atât celor din anturajul echipei Voința Șuțești cât și oficialităților locale de acolo pentru înțelegere”, a mai spus Adrian Andrei.

Viitorul Ianca s-a întărit cu jucători de la Victoria Traian

Liderul Ligii a 4-a Brăila, Viitorul Ianca, și-a completat lotul în această iarnă cu trei jucători de la Victoria Traian – Marius Barbu, Mădălin Ion și Adrian Postolea – și a prelungit înțelegerea cu Neluțu Zăgan.

La Voința Șuțești au ajuns portarul Cristian Cristea de la Viitorul Însurăței, Marius Neagu de la Victoria Traian, Ioan Șerbănescu de la Pandurii Tudor Vladimirescu și Florin Mocanu de la Unirea Grădiștea. Au fost prelungite înțelegerile cu Alin Ciocan și Mușat. ACSC Cazasu l-a transferat pe portarul Ionuț Baicu de la Gloria Movila Miresii și pe Marian Gologan care a evoluat ultima dată la Tufești, iar la Voința Vișani a ajuns Florian Costache de la Viitorul Domnești.

Programul meciurilor din etapa a 17-a:

Gloria Movila Miresii – Voința Șuțești
CS Făurei – Viitorul Însurăței
ACSC Cazasu – Dacia Unirea 2 Brăila
Viitorul Ianca – Voința Vișani
ACS Dunărea Tichilești – Pandurii Tudor Vladimirescu

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 17 Mar. 2018, 10:11 Ligi județene
Pe aceeași temă