La Daia Română s-a produs un moment rar întâlnit pe terenul de fotbal. Totul s-a întâmplat la pauză, iar repriza a doua a început cu 15 minute întârziere

Dan HENEGAR 11 Oct. 2021, 12:53 Liga 4
La Daia Română s-a produs un moment rar întâlnit pe terenul de fotbal. Totul s-a întâmplat la pauză, iar repriza a doua a început cu 15 minute întârziere

În weekendul trecut, la Daia Română, în județul Alba, la un meci de Liga 4 s-a petrecut un moment mai rar întâlnit pe terenul de fotbal. Arbitrul central nu a mai putut continua să conducă jocul din motive medicale, iar repriza secundă a fost arbitrată de un alt ”central”, unul găsit și adus la fața locului într-un timp record.

Arbitru de centru schimbat la pauză, la un meci din Alba

Pentru arbitrul Andrei Nagy (foto jos), Daia Română nu reprezintă un loc de care să-și aducă aminte cu plăcere, acesta fiind implicat anii trecuți în două episoade ”fierbinți”, scrie Ziarul Unirea.

Ultima sa întâmplare în comuna aflată la 27 de kilometri de Alba Iulia a avut loc sâmbăta trecută, la meciul de Liga 4 Alba dintre Spicul Daia Română – CIL Blaj 2-0 (0-0). Din motive medicale, probleme stomacale, arbitrul de centru din Turda Andrei Nagy, component al lotului de Liga 2, nu a putut să mai continue jocul după pauză.

În criză de timp, Alexandru Vodă, președintele Comisiei Județene de Arbitri Alba, totodată arbitru asistent în lotul Ligii 1, a găsit o soluție: Darius Iviniș, ce s-a deplasat din Alba Iulia și a oficiat în actul secund, început cu 15 minute mai târziu.

Modificarea arbitrului central la pauză a fost una cu ghinion pentru echipa din ”Mica Romă”, fiindcă în partea secundă a primit două goluri, a pierdut cu 0-2 și a înregistrat primul eșec stagional, mai scrie Ziarul Unirea. Golurile au fost marcate de Brînză, în minutele 51 și 75.

În celelalte meciuri din etapa a 7-a a Ligii a 4-a Alba au fost înregistrate următoarele rezultate:

Voința Stremț – Energia Săsciori 4-2 (2-0)
Inter Unirea – CS Zlatna 4-4 (2-2)
Kinder Teiuș – GT Sport Alba Iulia 5-6 (3-1)
CSU Alba Iulia – Hidromecanica Șugag 7-0 (3-0)
Industria Galda de Jos – Performanța Ighiu 1-0 (0-0)
Viitorul Vama Seacă – Viitorul Sântimbru 0-3 (0-1)

Foto: AJF Hunedoara și Inter Unirea

Dan HENEGAR 11 Oct. 2021, 12:53 Liga 4
Pe aceeași temă