CSM Jiul Petroșani, premiată pentru titlul de campioană în Liga a 4-a Hunedoara. Primarul și președintele AJF speră la promovarea în Liga 3

Loredana JUGLEA 29 Jul. 2020, 16:36 Liga 4

CSM Jiul Petroșani, campioana acestei ediții a Ligii a 4-a Hunedoara, cât și reprezentanta la barajul de promovare în Liga 3 a fost premiată, marți, 28 iulie, pe stadionul ”Petre Libardi” din Petroșani, pentru aceste performanțe obținute în acest sezon ”înghețat” de pandemia COVID-19. În prezența primarului Tiberiu Iacob Ridzi, a președintelui AJF Hunedoara, Cristian Petrean, și a membrilor Sorin Ciotlăuș, Andrei Fodor și Cristian Gâț, jucătorii echipei petroșănene au primit medaliile și tricourile de campioni. Discursul edilului-șef a fost unul de încurajare și susținere pentru CSM Jiul, care ar putea accede în Liga 3 la începutul lunii august.

”Este o performanță de suflet, având în vedere că voi sunteți remunerați doar simbolic. Cât timp Petroșani va exista, va exista și Jiul. Mulți credeau că Jiul a murit, dar uite că nu a murit. Oamenii care sunt aici sunt cu sufletul și nu cu alte interese. Îi felicit pe jucători și pe antrenori pentru această performanță”, a spus primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pe de altă parte, Cristian Petrean a afirmat că își pune mari speranțe în.promovarea Jiului. ”Ne bucurăm pentru această performanță, mai ales că echipa a împlinit 100 de ani de existență. Ne dorim foarte mult ca Jiul să promoveze și pe 9 august să sărbătorim o victorie și o promovare. Nu se poate face fotbal fără partea financiară, așa că nu poate decât să mă bucure faptul că primarul a fost aproape de echipă”, a susținut și președinte AJF Hunedoara.

Premiu de excelență pentru primarul Iacob Ridzi din partea AJF Hunedoara

Pentru implicarea în activitatea fotbalistică, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a primit un premiu de excelență din partea AJF Hunedoara, dar și o minge.

Dar cea mai frumoasă atmosferă au creat-o suporterii echipei Jiul, care au dat evenimentului o notă aparte, amintindu-ne de vremurile de demult.

Jiul a efectuat testele COVID-19 pentru meciul cu Avântul Periam

Marți dimineața, 22 de membri ai echipei Jiul s-au deplasat la Hunedoara pentru efectuarea testelor COVID-19.

Jiuliștii au de fectuat două asemenea teste înainte de participarea la barajul de promovare în Liga 3. Costul testelor sunt suportate de Primăria Petroșani, care a scos din visterie 10.000 de lei. Tot primaria va suporta și celelalte cheltuieli pentru participarea la meciuri de baraj.

CSM Jiul Petroșani face parte din ”Regiunea 4, Vest” și urmează să joace pentru promovarea în Liga 3 în Grupa B, doar cu reprezentanta județului Timiș, fiindcă Mehedințiul nu și-a desemnat reprezentantă la baraj.

Meciul dintre Avântul Periam și CSM Jiul Petroşani are loc în data de 9 august, de la ora 17:30, pe stadionul Voința din Lupac (Caraș Severin). Cine câștigă va promova cu siguranță în Liga 3, însă și pierzătoarea are șanse să acceadă în eșalonul superior, fiindcă vor fi locuri vacante.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-minigrupelor-de-baraj-pentru-promovarea-in-liga-3-patru-judete-nu-au-reprezentanta-steaua-a-fost-trimisa-sa-joace-la-modelu-19141184

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-hunedoara-a-oprit-campionatul-ligii-4-si-a-desemnat-echipa-care-va-reprezenta-judetul-la-barajul-pentru-liga-3-19139388

Loredana JUGLEA 29 Jul. 2020, 16:36 Liga 4
Pe aceeași temă