Toni Doboș i-a premiat pe campionii Bucureștiului!

14 Jun. 2012, 01:33 București

Fluierul de final al arbitrului Sorin Ifrosa a însemnat startul unui alt „meci”, de data asta mult mai plăcut. Sub îndrumarea lui Vasile Avram, maestrul de ceremonie la microfon, ocupantele primelor trei locuri din toate campionatele de juniori, plus podiumul Ligii a V-a, dar și participantele la play-off-ul Capitalei au fost premiate cu tricouri, diplome, cupe, medalii și mingi.

Invitatul de onoare al festivității a fost ex-internaționalul Anton Doboș, care a decernat premii pe bandă rulantă. Principalele vedete au fost echipele de juniori ale cluburilor Sportul Studențesc și Dinamo București, care au ocupat podiumul la majoritatea grupelor.

Juventus II, LSM și Comprest II, pe podiumul Ligii a V-a

Secțiunea de seniori a festivității a debutat cu premierea primelor trei echipe din al doilea eșalon al Bucureștiului, adică Liga a V-a. Fosta campioană Comprest II, antrenată de Claudiu Georgescu, a închis podiumul cu 69 de puncte. LSM a profitat de egalul satelitului Comprestului cu CSS6 din ultima etapă și le-a furat locul 2 pentru un punct în plus. Campionii sezonului 2011-2012 au fost elevii lui Vasile Radu de la Juventus II, satelitul echipei din Colentina lăudându-se cu un record de 137 de goluri marcate în 28 de meciuri. A urmat premierea celor 8 echipe participante la play-off, începând cu Săbărelul și FC Viitorul, ocupantele ultimelor locuri în grupe și terminând cu cele două finaliste de marți, vicecampioana Termo și campioana Chitila. Înaintea primelor două clasate s-au acordat și niște trofee simbolice celor patru arbitri care au oficiat meciul, în frunte cu centralul Sorin Ifrosa.

Dinamo III joacă finala Cupei cu Termo

Duelul din semifinale dintre Dinamo III și Termo se va repeta în finala Cupei României pe București, meciul urmând a se juca vineri de la ora 17, pe stadionul Victoria, din complexul din Ștefan cel Mare. Elevii lui Bogdan Popa au de luat o revanșă după eșecul din play-off, în timp ce Termo speră să își îndulcească amarul ratării titlului și, implicit, al barajului pentru Liga a III-a. În deschiderea finalei va avea loc un interesant meci de old-boys care îi va reuni pe antrenorii echipelor participante în Liga a IV-a a Bucureștiului.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL

14 Jun. 2012, 01:33 București
Pe aceeași temă