Play-off-ul Bucureștiului se amână cu încă o zi!

28 May. 2012, 18:03 București
Play-off-ul Bucureștiului** se amână cu încă o zi!

UPDATE: Meciurile de marți, care ar fi trebuit disputate pe arena Piți Varga din complexul Dinamo, au fost amânate pentru mâine, când se va reveni pe arena Romprim. Meciurile care ar fi trebuit să se joace miercuri urmează a fi reprogramate. Vom reveni cu mai multe detalii.


După două runde disputate săptămâna trecută pe Romprim, ploaia care cade de câteva zile în Capitală a dus la a doua amânare a rundei a treia. Inițial programată să se dispute vineri, cu meciuri de la orele 16 și 18, etapa a fost mutată azi din cauza codului portocaliu anunțat de INMH. Din nefericire, nici azi nu s-a putut juca, oficialii AMFB și reprezentanții celor patru echipe care ar fi trebuit să joace azi constatând impracticabilitatea arenei din Olteniței.

Șefii forului bucureștean au decis ca meciurile de azi să se joace mâine, păstrându-se ora de disputare a partidelor. În schimb, locația unde se vor juca va fi în complexul Dinamo. În funcție de condițiile meteorologice de mâine, se va discuta și situația meciurilor din etapa a IV-a care ar fi trebuit să se joace miercuri.

Cele două grupe ale play-off-ului sunt următoarele: Săbărelul, Dinamo, Chitila, Electroaparataj II (grupa I), respectiv Termo, Jilava, FC Viitorul, Romprim (grupa a II-a)

S-au jucat până acum meciurile:

Etapa I: Săbărelul – Dinamo 1-3, FC Viitorul – Romprim 2-5

Etapa a II-a: Termo – Viitorul Jilava 8-1, Electroaparataj II – FC Chitila 0-10

Mai sunt de jucat:

Etapa a III-a (mâine): Săbărelul – Electroaparataj II (ora 16), Jilava – Romprim (ora 18)

Etapa a IV-a (30 mai): Termo – Viitorul (ora 16), Dinamo III – Chitila (ora 18)

Etapa a V-a (1 iunie): Dinamo III – Electroaparataj II (ora 16), Termo – Romprim (ora 18)

Etapa a VI-a (3 iunie): Jilava – Viitorul (ora 16), Săbărelul – Chitila (ora 18)

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

28 May. 2012, 18:03 București
Pe aceeași temă