În Sud, Comprest GIM schimbă din nou liderul!

Mihai Andries 18 Oct. 2013, 01:44 București
În Sud,** Comprest GIM schimbă din nou liderul!

Intermediara de la mijlocul săptămânii a adus o nouă schimbare de lider în seria Sud a Ligii a IV-a București, după ce Ilie Oană a revenit pe primul loc la golaveraj, făcând schimb de poziții cu Athletico Floreasca. Însă acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul celor de la Comprest, care în ultimele lor două meciuri de campionat i-au învins pe rând pe cei doi lideri. Vinerea trecută, Ilie Oană a pierdut pe Rocar, scor 0-2, pentru care marți să vină rândul celor din Floreasca să se predea, scor 1-3. De remarcat că schimbarea la față a Comprestului s-a datorat și noului antrenor Augustin Călin, care a preluat de puțin timp.

Metaloglobus II a jucat cu maieuri de antrenament

În timp ce jucătorii Juniorului sărbătoreau pe margine succesul cu Chiajna III, peste gard, adică pe superb teren sintetic de pe stadionul Metaloglobus, debuta meciul dintre satelitul gazdelor și Progresul. Un detaliu evident a dat o notă aparte acestei întâlniri, în condițiile în care oaspeții au venit cu tricouri asemănătoare cu ale celor de la Metaloglobus și pentru diferențierea celor două echipe s-a apelat la o soluție românească. Adică, gazdele au jucat tot meciul cu maieuri verzi de antrenament trase peste tricourile de joc (vezi foto). Costumația le-a purtat noroc, pentru că satelitul Metaloglobusului a bifat a doua victorie consecutivă a sezonului, ambele pe teren propriu, câștigând cu 4-2. De ajutor le-a fost și desantul de jucători trimis de Leo Strizu de la prima echipă, începând cu portarii Cobliș și Craiu – care au evoluat câte o repriză fiecare, ultimul apărând și un penalty. Tudoroiu s-a remarcat și el prin dubla reușită, în timp ce experimentatul Stegaru a bifat o nouă prezență pentru echipa a doua.

Unirea Tricolor a făcut scorul rundei

Alte două evenimente notabile au avut loc pe Romprim și la Cornetu. Partida dintre Romprim și Electrica a fost oprită în minutul 82, la scorul de 1-2, din cauza unor incidente. În schimb, la Cornetu, Unirea Tricolor a făcut scorul etapei, spulberând lanterna roșie Șoimii IMUC cu un usturător 12-0. Destul de usturător a fost și eșecul celor de la FC 1 Decembrie, în deplasarea de la Electroaparataj, scor 3-6

 

CLASAMENTUL SERIEI SUD

 

REZULTATELE INTERMEDIAREI DIN SERIA SUD:

Comprest GIM – Athletico Floreasca 3-1
FC Juniorul II – Spicul Rompan 2-2
Metaloglobus II – Progresul 4-2
Unirea Tricolor – Șoimii IMUC 12-0
Frăția – Ilie Oană 0-2
Romprim – Electrica 1-2, 
meciul a fost întrerupt în minutul 83
 

PROGRAMUL ETAPEI A 6-A:

Vineri, ora 15
Spicul Rompan – Athletico Floreasca, stadion: Victoria CFR
Progresul – Comprest GIM, stadion: Bragadiru
Electrica – FC Juniorul 2, stadion: Rocar

Sâmbătă, ora 12
Șoimii IMUC – Frăția 2, stadion: Șoimii IMUC
Unirea Tricolor – Metaloglobus, stadion: Cornetu

Sâmbătă, ora 15
FC 1 Decembrie – Romprim, stadion: 1 Decembrie
ACS Ilie Oană – Electroaparataj, stadion: Jilava

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Marius ANGHEL

 

Mihai Andries 18 Oct. 2013, 01:44 București
Pe aceeași temă