Comprest și Juniorul, primele calificate în semifinalele play-off-ului Capitalei

Mihai Andries 22 May. 2014, 14:20 București
Comprest și Juniorul,** primele calificate în semifinalele play-off-ului Capitalei

Runda a doua a grupei care se desfășoară pe stadionul Romprim a adus lămuriri în ceea ce privește primele două echipe calificate în semifinalele Ligii a IV-a București. În primul meci al zilei, Corbeanca a dat senzația că poate scoate un rezultat surpriză, după ce a deschis scorul prin Naon și a condus timp de aproape o oră. Din păcate, la fel ca și în meciul contra Comprestului, puștii lui Marian Mihalache au căzut pe final și au primit trei goluri de la Juniorul, prin Pațurcă, Zeciu și Dumitrescu.

Meciul al doilea a fost unul cu scântei, terminat înainte de timp, după ce arbitrul Constantin Diaconu a decis oprirea jocului în minutul 89, din cauza protestelor vehemente ale celor de la Electroaparataj. Ambele echipe au marcat din penalty primul lor gol al meciului, primii fiind cei de la Electroaparataj, în prima repriză, prin A. Lungu, în timp ce Logofătu e egalat după pauză pentru Comprest. Lovitura de pedeapsă a echipei antrenate de Augustin Călin a fost vehement contestată de adversari, care au și rămas în zece la faza în cauză, prin eliminarea lui Ioniță pentru două galbene. Golul victoriei marcat de Verdeață a pus gaz pe foc și, în minutul 89, după mai multe întreruperi și două roșii – Matheus și Gabi Marin, s-a pus punct meciului.

În ultima etapă, care va avea loc vineri, Electroaparataj va da piept cu ACS Corbeanca de la ora 15, iar derbyul pentru locul 1 va avea loc de la 17:30, între Juniorul și Comprest, deja calificate în semifinale

FC JUNIORUL – ACS CORBEANCA 3-1 (0-1) Pațurcă, Zeciu, Dumitrescu / Naon

Vâlceanu – Buliga, Găină, Rița, Iancu – C. Mihai, M. Tudor – Fărîmă, Văduva, Dumitrescu – Bărbulescu Au mai jucat: Zeciu, Pațurcă, Cîrjan și Olaru
Antrenor: Virgil Andronache

C. Popa – I. Dumitru, Nedelcu, Postolache, Vasileovici – Fl. Ioniță, Naon, I. Simion, G. Dumitrașcu – G. Alexandru, Azamfirei. Au mai jucat Andrei Marin, Gălbinoiu, Alecu.
Antrenor: Marian Mihalache

ELECTROAPARATAJ – COMPREST 1-2 (1-0) A. Lungu (pen.) / Logofătu (pen), Verdeață

Condrea – P. Stan, Nedelea, I. Ioniță, Petcu, Tăerel, A. Lungu, Tecaru, G. Marin, V. Pristolian, G. Pristolian
Rezerve: Marinescu, Stanciu, Mitrică, Ivan, Dincă, Anghelescu
Antrenor: Dumitru Ciupitu

Al. Petre – Fl. Constantin, Cârligea, Jitaru, C. Barbu, I. Militaru, Logofătu, Souza, Pasăre, Verdeață, A. Neagu
Rezerve: Braican, Matheus, Pluteanu, Mărgescu, Bratu, Gojnea, Nicula
Antrenor: Augustin Călin

 

ETAPA A III-A

GRUPA I (stadion Romprim)
23.05.2014, 15.00: AS ELECTROAPARATAJ – ACS CORBEANCA
23.05.2014, 17.30: FC JUNIORUL – AFC COMPREST

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 22 May. 2014, 14:20 București
Pe aceeași temă