Voința Limpeziș a schimbat antrenorul după ce a fost invitată în Liga 3. Modificări interesante de lot, cu jucători din Ghana, Camerun și Columbia

Andrei PASCU 21 Aug. 2023, 19:19 Liga 3
Voința Limpeziș a schimbat antrenorul după ce a fost invitată în Liga 3. Modificări interesante de lot, cu jucători din Ghana, Camerun și Columbia

Voința Limpeziș s-a numărat printre cluburile din Liga 3 care au avut noroc deși au retrogradat în Liga 4 din punct de vedere sportiv. Din cauza / datorită anumitor retrageri, ale unor cluburi care ar fi trebuit să ia startul în Liga 3 în stagiunea 2023/2024, va evolua, ca și în stagiunea trecută, în eșalonul al treilea, la propunerea Federației Române de Fotbal.

Voința Limpeziș are un nou antrenor, Virgil Nițoi

Voinţa Limpeziş a terminat pe locul 5 play-out-ul Seriei 2 din Liga 3 în precedenta stagiune, dar continuă în campionat în urma retragerilor anumitor echipe. Pentru a nu mai avea emoțiile retrogradării în stagiunea de Liga 3 care va debuta în weekendul următor, conducerea a decis să facă schimbări importante de lot, dar și la nivelul staffului tehnic.

Noul ”principal” al echipei este Virgil Nițoi, care de-a lungul carierei de antrenor le-a pregătit pe CS Tunari, Înainte Modelu sau Agricola Borcea, dar și pe FC Callatis Mangalia.

Virgil Nițoi promite mai mult decât salvarea de la retrogradare

La Voința Limpeziș au ajuns, conform Buzău Net, mai mulți fotbaliști din alte țări, jucători din Africa, din Ghana și Camerun, dar și din America de Sud, din Columbia. Virgil Nițoi a declarat că vrea mai mult decât salvarea de la retrogradare, conform sursei amintite.

Dacă suntem pe aceeași lungime de undă, cred că vom reuși să ne salvăm de la retrogradare, să nu avem emoțiile de anul trecut, chiar dacă eu nu am fost aici. Aici e o comunitate mică, dar e de apreciat ce s-a făcut.

Ne vom organiza bine, vom reuși dacă ne vom pregăti așa cum trebuie. Nu cunosc prea bine seria în care vom juca, dar sunt echipe bune, cu organizare bună. Însă, sunt convins că vom arăta noi bine.

Mă gândesc să fim, chiar dacă par primele patru locuri destul de greu de prins… nu vreau să mă salvez de la retrogradare, vreau mai mult, vreau să fim cât mai sus și fără griji. Poate, ulterior, din anul următor, cu ajutorul comunității, vom putea face mai mult”, a spus noul antrenor al clubului Voința Limpeziș.

Voința Limpeziș, out din Cupa României

Voinţa Limpeziş începe noul sezon de Liga 3 în deplasare, pe terenul formației Unirea Braniștea. Până acum, a debutat în meciurilor oficiale în Cupa României, de unde a fost eliminată de formația CS Păulești, încă din Turul 1, scor 2-1.

Foto: Voința Limpeziș

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sorin-paraschiv-planuri-mari-cu-foresta-suceava-19281242

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-are-un-nou-antrenor-marcel-abaluta-19281037

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19280949

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/campionii-fc-arges-a-trecut-de-vedita-colonesti-in-cupa-romaniei-insa-nu-fara-emotii-alexandru-pelici-am-trait-periculos-pana-la-final-e-bine-ca-ne-am-calificat-19280889

Andrei PASCU 21 Aug. 2023, 19:19 Liga 3
Pe aceeași temă