VIDEO | Steaua nu se entuziasmează de primul loc în Seria 4 din Liga 3, la final de an. Alexandru Zaharia anunță că echipa va arăta și mai bine în 2021: ”Primul meci e cu FCSB 2. Trebuie să începem în forță, acolo se va face diferența”

Andrei PASCU 30 Dec. 2020, 18:50 Liga 3
VIDEO | Steaua nu se entuziasmează de primul loc în Seria 4 din Liga 3, la final de an. Alexandru Zaharia anunță că echipa va arăta și mai bine în 2021: ”Primul meci e cu FCSB 2. Trebuie să începem în forță, acolo se va face diferența”

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 din Liga 3 și cu speranța că poate să promoveze la finalul campionatului în Liga 2. Speră să finalizeze cu bine sezonul regular, după care să câștige cele două baraje play-off.

Mijlocașul Alexandru Zaharia (30 de ani) și fundașul Wallace Alves da Silva (31 de ani) au vorbit despre planurile echipei pentru 2021.

Cei doi au încredere că pregătirea din iarnă va fi una foarte importantă, iar reluarea campionatului va prinde Steaua în formă maximă. Zaharia și da Silva au oferit interviuri pentru Steaua TV.

Alexandru Zaharia: ”Trebuie să fim la nivel maxim începând cu primul meci, pentru că jucăm cu FCSB 2” 

Alexandru Zaharia – ”A fost un an bun, ținând cont că am terminat pe primul loc. Cu siguranță este loc de mai bine, întotdeauna e loc de mai bine. Ținând cont că a fost și acea problemă cu COVID-ul, putem spune că ne-a tras puțin în spate din turație. Așa au venit acele egaluri pe finalul anului, dar e clar că noi putem mult mai mult.

Trebuie să fim la nivel maxim începând cu primul meci, pentru că știm foarte bine că avem meci cu FCSB 2. Trebuie să începem în forță și cred că acolo se va face diferența pentru primul loc”.

Wallace Alves da Silva: ”Cred că o să promovăm sută la sută” 

Wallace Alves da Silva – ”Nu sunt la potențialul meu maxim, știu că pot să dau mult mai mult. Din păcate, am avut și această problemă cu COVID-ul când, cred eu, echipa își revenise ușor-ușor. Eu începusem să prind mai multă încredere, să joc, dar ne-a dat un pic înapoi. Sunt sigur că de la anul, cu o pregătire bună, o să începem în forță.

Cred că o să promovăm sută la sută. Sper să ajungem sănătoși la baraj, să fim în formă maximă și să promovăm. Sunt sigur că putem să facem asta”.

Steaua debutează în 2021 împotriva ocupantei locului 2, FCSB 2 

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a. Eșalonul trei a intrat, după etapa a 10-a, în vacanță, urmând ca meciurile să se reia la jumătatea lunii martie. Steaua a acumulat 26 de puncte după opt victorii și două egaluri. Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, Metalul Buzău și CS Tunari, toate trei cu câte 16 puncte.

În prima rundă din 2021, Steaua va juca pe teren propriu în derby-ul primelor două clasate, cu FCSB 2. În tur, ”militarii” s-au impus la limită, cu 2-1, grație unui gol marcat în prelungiri.

Foto: CSA Steaua București și Steaua TV 
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-forteaza-transferul-golgheterului-under-21-din-liga-2-jucatorul-e-dorit-si-de-mai-multe-echipe-din-liga-1-19163292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-steaua-se-lupta-pentru-semnatura-lui-ovidiu-herea-vedeta-metaloglobusului-si-fratele-sau-claudiu-s-ar-fi-inteles-deja-cu-giulestenii-exclusiv-19163276

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-duelului-dintre-steaua-si-fcsb-2-din-perspectiva-lui-daniel-oprita-nu-ne-temem-dar-trebuie-sa-luam-masuri-trebuie-sa-facem-echipa-buna-antrenorul-milita-19162919

 

 

Andrei PASCU 30 Dec. 2020, 18:50 Liga 3
Pe aceeași temă