VIDEO | Autogol antologic în Liga 3. Partida dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej a fost tranșată de o execuție inexplicabilă a unui fundaș fost la FCSB. Reacții ironice din tribune: ”Anulează, mă, a fost offside, mă!”

Răzvan STÎNGĂ 18 Oct. 2020, 16:54 Liga 3
VIDEO | Autogol antologic în Liga 3. Partida dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej a fost tranșată de o execuție inexplicabilă a unui fundaș fost la FCSB. Reacții ironice din tribune: ”Anulează, mă, a fost offside, mă!”

Partida dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej, din etapa a 6-a a Seriei 10 din Liga 3, a fost tranșată de un autogol inexplicabil, dat în repriza a doua, care a adus victoria oaspeților. Totul s-a întâmplat în minutul 64, la o fază care nu anunța mare lucru. Mihai Maxin a primit o pasă bună în partea dreaptă, după care a pasat din prima în careu, unde ajunseseră mai mulți coechipieri. Portarul celor de la Satu Mare, Vasile Curileac, a ieșit să prindă balonul, dar a fost indus în eroare de un adversar care se afla în fața sa și l-a scăpat.

Oamenii prezenți în tribune au cerut, ironic, anularea autogolului: ”Anulează, mă, a fost offside, mă!” 

Mingea a ajuns la fundașul Luca Tincău, care a preluat și părea că faza se va încheia cu bine pentru CSM Satu Mare. Doar că, ulterior, tânărul apărător a vrut să repingă în corner, cel mai probabil, dar a trimis surprinzător în propria poartă, cu un șut puternic, de parcă ar fi tras să dea gol.

Oamenii din tribune au început, apoi, să ceară ironic anularea golului. ”Bă, vezi că trebuie să dai gol în partea ailaltă, băăă!, ”Anulează, mă, a fost offside, mă!”, Să-i dea afară, mă!”, au fost câteva dintre reacțiile celor aflați în tribune.

Luca Tincău a venit la CSM Satu Mare de la FCSB 2 

Autorul autogolului, Luca Tincău, a ajuns la echipa din Satu Mare de la FCSB. A fost transferat la începutul anului trecut. A început fotbalul la Juniorul Satu Mare, apoi a jucat pentu LPS Banatul și juniorii celor de la Olimpia Satu Mare. Ulterior, până să revină în Satu Mare, a mai trecut pe la Concordia Chiajna 2 și FCSB 2.

Antrenorul Zoltan Ritli declara în momentul transferului lui Luca Tincău: ”Mă bucur că Luca a revenit la Satu Mare, este un jucător tânăr și noi încercăm să ne pregătim pentru viitor. Are un fizic impresionant la vârsta lui și poate juca atât fundaș central, cât și mijlocaș.”

Echipele de start:

  • CSM Satu Mare: Curileac – Vădan, Tincău, Mureşan, Ionescu, M.Neiki, Schwarckopf, Barth, Zsiga, Ziman, Chitaş
    Antrenor: Zoltan Ritli
  • Someșul Dej: Szekely – Valea, Costin, Șandor, Plăian, Buta, Mihorca, Maxin, Rus, Colța, Cifor
    Antrenor: Alpar Meszaros

Someșul Dej a scăpat din coada clasamentului după victoria de la Satu Mare 

Someșul Dej a părăsit penultima poziție a Seriei 10 din Liga 3, în urma succesului cu CSM Satu Mare, și a urcat pe poziția a 7-a cu șase puncte. Echipa din Satu Mare e cu un loc mai sus, pe 6, cu același punctaj, dar cu un golaveraj mai bun.

Faza autogolului poate fi văzută mai jos, de la minutul 18 al live-ului:

Foto și video: CSM Satu Mare

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-13-meciuri-se-disputa-acum-trei-partide-au-si-fost-reprogramate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19152712

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-neaga-faptul-ca-exista-negocieri-pentru-vanzarea-clubului-nu-au-fost-discutii-comunicatul-bucurestenilor-19152864

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bataie-la-meciul-dintre-acs-poli-si-progresul-ezeris-unul-dintre-protagonisti-deja-dat-afara-de-club-e-pacat-ca-s-a-intamplat-asa-ceva-la-timisoara-nu-intr-un-sat-19152793

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Oct. 2020, 16:54 Liga 3
Pe aceeași temă