„Virușii verzi” vor să legitimeze „Coșmarul Stelei”

Publicat: 17 Sep. 2011, 09:32 Actualizat: 17 Sep. 2011, 10:06 Stiri
„Virușii verzi” vor să legitimeze  „Coșmarul Stelei”

„Virușii verzi” chiar cred că pot produce surpriza Cupei României. De la tragerea la sorți, în vestiar se vorbește numai de Steaua, iar patronul Aurelian Ghișa vrea întăriri pe ultima sută de metri. El s-a gândit să aducă un jucător care sigur îi va atrage atenția lui Gigi Becali: Romeo Bunică.

„Bunică nu a dat un gol în viața lui! Îi doresc să joace toata viața doar în Liga a III-a! Nu putea și el să dea peste poartă?”, spunea Becali în noiembrie 2007, după Gloria Buzău – Steaua 1-1. Bunică marcase dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri și Steaua se încurca tocmai în fața echipei unde avea împrumutați zece jucători, spre uimirea tuturor. „L-ai îmbolnăvit pe Gigi”, i-a spus mai târziu Hagi lui Bunică.

„Luni se rezolvă”
Sănătatea vrea și ea să-i facă zile negre Stelei și cum altfel decât cu un jucător care a rămas „persona non grata” în Ghencea pentru că a distrus un meci al cărui deznodământ le era clar tuturor? Patronul echipei din Liga a III-a, Aurelian Ghișa, l-a sunat pe Bunică și i-a propus să mai supere Steaua încă o dată. Atacantul i-a spus că se gândește până luni, dar Ghișa speră să-l poată legitima în timp util pentru a fi apt de joc la meciul din Cupă. „E o dorință pe care vrem să o materializăm luni. Bunică a încurcat o dată Steaua, am vrea să o încurce din nou”, a recunoscut Ghișa.

S-a retras de un an!
Atacantul care a rămas doar cu acel gol marcat în Liga I este retras însă de ceva timp din activitate, iar din vara lui 2010 antrenează la FC Voluntari, în Liga a III-a, după ce în trecut antrenase la Petrolul Berca. Dacă va accepta propunerea inedită a Sănătății Cluj, Bunică va redebuta împotriva Stelei, chiar pe terenul pe care a îngropat echipa din Ghencea, la Buzău.

PERFORMANȚĂ‚
E campion la minifotbal

Jucătorul care a „îndrăznit” să dea gol Stelei s-a remarcat și într-un sport nou la noi în țară. Romeo Bunică este campionul en-titre al României la minifotbal cu echipa CJ Buzău. În acest an, Bunică a ratat campionatul, dar a reușit să câștige Supercupa cu echipa unde este om de bază.

INEDIT
„Virușii”, în galeria Stelei

Jucătorii și stafful tehnic de la Sănătatea au fost prezenți la meciul cu Schalke din Europa League. „Studiem adversarul”, a glumit Aurelian Ghișa. Îmbrăcați în echipamentul de prezentare, „virușii” au luat loc tocmai în galeria Stelei, echipa pe care o vor întâlni joi în Cupă. „Virușii” vor profita de jocul cu Steaua pentru a vizita și Castelul Bran, unde se vor opri în drum spre Buzău.

M-au sunat și mi-au propus să joc pentru ei doar la meciul cu Steaua. Nu știu ce să fac, pentru că m-am retras de un an. O să mă gândesc până duminică seară
Romeo Bunică, atacant

articol scris de Vlad Măcicășan și Mihai Andrieș

Publicat: 17 Sep. 2011, 09:32 Actualizat: 17 Sep. 2011, 10:06 Stiri
Pe aceeași temă