Victorie cu cap

07 Nov. 2011, 13:27 Stiri

CFR Simeria a obținut o victorie reconfortantă înaintea derby-ului județean de vineri, cu Jiul Petroșani.

Spionați de oficialii conjudețenei Jiul, echipă pe care o vor înfrunta în deplasare în etapa viitoare, „feroviarii” (în galben) au făcut o demonstrație de virilitate cu Flacăra Făget, echipă căreia i-au marcat patru goluri! Primele trei doar în prima repriză.

„Veteranul” Daniel Dăscălescu a concretizat primul apetitul ofensiv al gazdelor în minutul 9, când s-a înălțat în careul mic și a deschis scorul trimițând în poartă mingea centrată perfect de pe stânga de Făgărășanu. Gazdele și-au majorat avantajul prin același procedeu: centrare Vișan, cap Găceanu pentru 2-0. Scorul primei reprize a fost stabilit de Lintaru care a împins în poartă mingea respinsă în față de Iacob care nu a putut reține șutul puternic al lui Făgărășanu. Era doar minutul 38!

Gazdele au redus evident motoarele după pauză. Însă, nu de tot. Decarul Simeriei, Pepenar, a pus și el capul pentru a șasea victorie a CFR-ului în campionat!

Într-un joc în care un sfert dintre juc[torii echipei gazdă au dat gol, printre evidențiați s-a enumerat și portarul Cosmin Dragotă care a avut mai multe intervenții salvatoare, culminând cu cea din minutul 88 în care l-a blocat în poziție de unu la unu pe Doroi.

â–ºÎn pauza meciului, componenții echipelor de juniori – copii născuți în anii 2003 și 2002 – ale CFR Simeria, antrenate de Constantin Iordache și Dorin Costea, câștigătoare ale competițiilor județene ale Turneelor Memoriale „Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene”, au fost premiate cu diplome și pungi cu dulciuri de către patronul echipei, Alina State (foto).

â–ºÎn tribuna stadionului din Simeria s-au aflat în prima repriză și antrenorii Jiului Petroșani, Marin Tudorache – principal și secundul Damian Militaru, dar și managerul Gigi Borugă. Jiul și CFR Simeria se vor întâlni runda viitoare, vineri, la Petroșani.

CFR Simeria 4 (0)
Dragotă – Vîrtan, Buta, A. Stroia, Găceanu (73′ Șoit) – Făgărășanu, Vișan (cpt.), Pepenar (81′ Ivașcu), Ungureanu – Lintaru (63′ Chelariu), D. Dăscălescu ( 63′ Suciu)
Antrenor: Marius Opric

Flacăra Făget 0 (0)
Iacob – Petruș, Demian, Gălan (cpt.) (46′ Tache), Burduhos ( 46′ Popovici) – Mihuța (46’Ad. Ilie), Briciu, V. Popescu, R. Drăgan – Seroni, Boghian (83′ Doroi).
Antrenor: Marius Baciu

Au marcat: D. Dăscălescu (9′), Găceanu (24′), Lintaru (38′), Pepenar (62′).

Arbitru: Răzvan Cadar (Arad). Asistenți: Florin Potora (Aiud) și Cătălin Pantiș (Arad).
Stadion: „CFR-Marmosim”. Spectatori: 100.

articol scris de Sami Tamaș
foto de Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

07 Nov. 2011, 13:27 Stiri
Pe aceeași temă