Veste șoc la Alba Iulia! Unirea nu se prezintă la primul meci din retur și riscă excluderea din Liga 3. Probleme mari la clubul din Cetatea Marii Uniri

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Mar. 2020, 18:22 Actualizat: 06 Mar. 2020, 18:34 Stiri

Campionatul Ligii 3 s-a reluat vineri, cu primele meciuri programate în etapa a 16-a, dar și cu trei echipe retrase din competiție din cauza problemelor financiare. Universitatea Dunărea de Jos Galați (Seria 1), Tractorul Cetate (Seria 3) și Național Sebiș (Seria 4) s-au retras. Sâmbătă au loc restul jocurilor primei runde a returului, însă informația de ultimă oră e că încă un club e aproape de colaps. Este vorba despre Unirea Alba Iulia, care a anunțat, astăzi, FRF că nu poate organiza meciul de pe teren propriu cu Viitorul Șelimbăr. Cu încă o neprezentarea, gruparea din județul Alba va fi exclusă din Liga 3.

Unirea Alba Iulia nu se prezintă la meciul de pe teren propriu cu Viitorul Șelimbăr, din prima etapă a returului, runda a 16-a a sezonului, programat sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Cetate”, anunță Ziarul Unirea. Clubul din Alba a înștiințat FRF de imposibilitatea de a organiza partida din cauza problemelor financiare, astfel că CCA a anulat delegarea brigăzii de arbitri.

Unirea va pierde meciul la „masa verde”, cu 3-0, și riscă să fie exclusă din campionat dacă va înregistra o nouă neprezentare în campionat. În următoarea etapă are deplasare la Bistrița.

„Situația a devenit critică în curtea divizionarei terțe, ce trăiește un moment negativ al existenței, o adevărată rușine. Fotbaliștii au refuzat să se antreneze în ultimele trei zile, amendând astfel starea de incertitudine și faptul că nu și-au mai primit salariile de luni bune, practic de la încheierea primei părți a campionatului, fiind amăgiți de la o săptămână la alta. Evenimentele au căpătat o turnură nedorită, tensiunea acumulată a explodat în rândul efectivului pregătit de Mihai Manea, în condițiile în care și negocierile cu sibienii Teodor Birț și Marius Lungu s-au blocat. Unirea Alba Iulia așteaptă ca în 14 martie să-și încaseze banii de la Al Ahli, din Arabia Saudită, în caz contrar punându-se problema retragerii din competiție”, scrie Ziarul Unirea.

În acest moment, după desfășurarea a primelor trei meciuri din etapa a 16-a, Unirea Alba Iulia ocupă locul 11 în clasamentul Seriei a 5-a a Ligii 3, cu 16 puncte.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Mar. 2020, 18:22 Actualizat: 06 Mar. 2020, 18:34 Stiri
Pe aceeași temă