OFICIAL | Național Sebiș s-a retras din Liga 3. „Am fost informați că nu se mai joacă partida”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 14:54 Stiri

Șansele minuscule ca Național Sebiș să continue în campionatul Ligii 3 s-au spulberat. În aceste zile, gruparea de pe Crișul Alb a informat oficial Federația Română de Fotbal că este în imposibiltatea de a mai continua competiția după ce autoritățile locale nu au aprobat bugetul necesar continuării activității și în retur.

Marea parte a jucătorilor care au strâns 14 puncte în turul campionatului s-a despărțit deja amiabil de echipa arădeană și doar câțiva, dar și antrenorul Dănuț Șomcherechi, se vor bate pentru drepturile lor bănești pe toate căile posibile, anunță Sport Arad.

Până una alta, vestea retragerii sebișenilor din întrecerea oficială a fost confirmată și de președintele celor de la Flacăra Horezu, Valentin Grigorescu.

Gruparea vâlceană era prima ce ar fi trebuit să dea piept cu Național Sebiș în retur, astfel că va câștiga meciul la „masa verde”. „Am fost informați de domnul Ionescu, de la Comisia de Competiții a Federației Române de Fotbal, că nu se mai joacă partida cu Sebișul. Oaspeții noștri au anunțat că se retrag din campionat, așa că ne-am mișcat repede și am stabilit un amical. Vom juca vineri, de la ora 12, cu Viitorul Pandurii, pe arena din Târgu Jiu, înaintea partidei oficiale FC U Craiova și Șoimii Lipova, ce începe la ora 15. Îmi pare rău pentru clubul din Sebiș, au o bază sportivă foarte bună, păcat că s-au retras. Probabil, vor reveni peste câțiva ani când vor avea din nou finanțare”, a declarat Valentin Grigorescu.

Site-ul CCA confirmă, la rândul său, faptul că meciul dintre Flacăra Horezu și Național Sebiș nu se dispută.

Național Sebiș ocupă locul 13 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 14 puncte după 15 etape, iar după acest abandon va pierde la „masa verde”, cu 3-0, toate meciurile rămase de disputat în retur. Rezultatele obținute în tur vor rămâne.

Tot în această iarnă, s-a mai retras și Tractorul Cetate, penultima clasată din Seria a 3-a a Ligii 3. Astfel, odată cu abandonul celor de la Național Sebiș constatăm a doua echipă retrasă în acest sezon din campionatului Liga 3.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 14:54 Stiri
Pe aceeași temă