Un nou duel Timiș-Arad, pentru supraviețuire!

17 Mar. 2012, 09:51 Stiri
Un nou duel Timiș-Arad,** pentru supraviețuire!
Mama Mia Becicherecu Mic întâlnește azi de la ora 15, pe Național Sebiș, într-un derby al suferinței. Timișenii au căzut pe poziție retrogradabilă în urma victoriei surprinzătoare a Vladimirescului la Beiuș, în timp ce arădenii sunt cu un loc mai sus doar grație golaverajului.

Ambele echipe s-au întărit în iarnă pentru a nu avea emoții la retrogradare. Decizia în urma căreia doar trei echipe pică direct din serie a adus bucurie la Becicherecu Mic, dar nu pentru multă vreme, alt rezultat decât victoria mâine, cu sebișenii, ar putea complica lucrurile pentru „pizzeri”.

„Un meci foarte greu prin prisma faptului că e primul din retur. Ritmul nu e grozav, nu e cel pe care mi-l doresc eu. Sebișul e o echipă matură, cu o experiență foarte bună, ne va pune probleme. Cred că la final echipa noastră va fi cea câștigătoare. Cred în băieții mei și voi crede mereu pentru că mi-au demonstrat că sunt o echipă adevărată și când ne motivăm putem învinge pe oricine”, ne-a spus Sorin Bălu, tehnicianul Becicherecului.

Printre achizițiile Sebișului se numără chiar și căpitanul din tur al Becicherecului, fundașul Cristi Situwe. Partida se dispută sâmbătă pe „Comunalul” din Becicherecu Mic, de la ora 15.

Sursa: Banat Sport

17 Mar. 2012, 09:51 Stiri
Pe aceeași temă