Trimis la echipa a doua, Ghonere a răspuns pe teren: hat-trick în 35 de minute! Bizon-show pe „Romprim”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2016, 20:25 Stiri
Trimis la echipa a doua, Ghonere a răspuns pe teren: hat-trick în 35 de minute!** Bizon-show pe

Trimis la echipa a doua după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Dinamo, francezul Harlem Gnohere pare să-și forțeze revenirea sub comanda la Ioan Andone prin performanțele de pe teren.

  • Dinamo București II – Delta Dobrogea Tulcea    5-2
  • Marcatori: Harlem Gnohere (48, 70 – pen., 82), Gabriel Cotoară (86, 89) / Silviu Moise (62), Daniel Iliescu (76)

 

Titularizat de tehnicianul Laurențiu Diniță în partida Dinamo II – Delta Dobrogea Tulcea, scor 5-2, disputată vineri pe stadionul Romprim, Gnohere a reușit un hat-trick în doar 34 de minute, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

După 0-0 la pauză, Gnohere a deschis scorul în minutul 48, după care i-a adus din nou în avantaj pe „câini” în minutul 70 (2-1). Oaspeții au revenit pe tabelă, însă același Gnohere a făcut 3-2, în minutul 82, fiind ulterior schimbat. Pe final, Cabriel Cotoară a mai marcat de două ori pentru Dinamo II, iar scorul final al partidei a fost 5-2.

Hat-trick-ul lui Gnohere vine la scurt timp după ce Ioan Andone a declarat că ia în calcul să-l reprimească pe francez la prima echipă chiar dacă nu-și va prelungi contractul, cu condiția ca „Bizonul” să-i demonstreze că se poate concentra doar la fotbal.

În timp de Gnohere se pregătește cu echipa secundă, Dinamo așteaptă meciul cu Concordia Chiajna, din etapa 10 a Ligii 1, programat sâmbătă, de la 20:30.

Marius ANGHEL 23 Sep. 2016, 20:25 Stiri
Pe aceeași temă