Tricolorul Alparea va juca la Oradea în Liga a III-a

23 Jul. 2012, 18:18 Stiri
Tricolorul Alparea** va juca la Oradea în Liga a III-a

Nou promovata în Liga 3, Tricolorul Alparea a ajuns la o înțelegere cu AGA FC Bihor pentru ca echipa antrenată de Cosmin Bodea să-și dispute meciurile de pe teren propriu, din turul campionatului, pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola.

„Noi vom disputa partidele, cel mai probabil vinerea, iar până sâmbăta următoare, când ar urma să joace FC Bihor acasă, gazonul se va putea reface în codiții optime”, a declarat președintele clubului din Oșorhei, Alex Krenek, care le-a mulțumit oficialilor de la FC Bihor pentru înțelegere, întrucât la Stadionul din Alparea se lucrează la construcția unei tribune și a noilor vestiare. Campionatul Ligii a III-a va începe în 17 august, iar nou promovata ar urma să dispute partida inaugurală pe teren propriu.

În altă ordine de idei, Tricolorul a plecat luni într-un cantonament de 10 zile la Poiana Brașov. Antrenorul Cosmin Bodea a ales un lot împrospătat cu jucători de la FC Bihor și Luceafărul. Este vorba de Sălăjan, Fildan (portari), Fitero, Pintea, Pop Șerban, Tăut, Cura, Briciu și Șorca (fundași), Moise, Todea, Pereț, Galea, George Bogdan (mijlocași), Olariu, Popescu, Morna și Lupașcu (atacanți), Gheorghe Bulz fiind învoit pentru rezolvarea unor probleme de ordin familiar.

„Definitivarea lotului se va face după revenirea noastră din cantonament, prevăzută pe 3 august. Atunci vom demara linia dreaptă a pregătirilor existând posibilitatea de a mai transfera doi, teri jucători”, a precizat antrenorul Cosmin Bodea.

Sursa: Bihoreanul

23 Jul. 2012, 18:18 Stiri
Pe aceeași temă