Steaua II și Sporting Roșiori au remizat în restanța din etapa 6. Enceanu a adus egalarea dintr-un penalty

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 25 Oct. 2016, 17:26 Stiri
Steaua II și Sporting Roșiori au remizat în restanța din etapa 6.** Enceanu a adus egalarea dintr-un penalty

Steaua II și Sporting Roșiori au remizat astăzi, 25 octombrie, scor 1-1, pe stadionul Electromagnetica din București, în restanța din etapa a 6-a a Ligii 3, Seria 3. Lătea (74) a deschis scorul pentru oaspeți, iar bucureștenii au egalat din penalty prin Enceanu (85). Jocul ar fi trebuit să se desfășoare pe 8 octombrie, însă conducătorii Stelei au obținut amânarea partidei pentru a lua, la acea dată, și jucătorii echipei secunde într-un cantonament, atunci când în Liga 1 nu s-a jucat, deoarece a fost pauză pentru meciurile naționalei României.

Aflată mai mereu la conducerea jocului, deși evolua în deplasare, Sporting Roșiori a plecat din Capitală cu doar un punct obținut în fața Stelei II. Deschiderea scorului a venit totuși târziu pentru teleormăneni, care au punctat abia în minutul 74, prin Lătea, din apropiere cu latul, după ce inițial mingea fusese șutată în bară de către Vîlcică. Cercel (80) a avut șansa majorării diferenței pe tabelă, însă, din postură de unu la unu, a trimis în portarul Poiană. Ciubuc a faultat apoi în careu și Enceanu (foto) a adus egalarea din penalty pentru steliști, cu cinci minute înainte de final.

Sub privirile a aproximativ 50 de persoane, printre care și ale lui Mihai Stoica și Mihai Pintilii, cei care au avut mai multe ocazii de gol în meciul restanță au fost jucătorii de la Sporting. În prima parte, Stefănescu (7) a trimis din careu pe lângă poartă după o centrare de pe dreapta a lui Urâtu și tot el a mai avut o mare șansă de gol, dar a șutat din poziție centrală pe lângă bară (25). Și steliștii au trecut pe lângă gol la centrarea lui Enceanu, însă Bota (18) a reluat cu o lovitură de cap pe lângă. În partea secundă, cea mai mare ocazie de a deschide scorul a avut-o tot Sporting, însă Cercel (65), singur în careu, a trimis din 9 metri peste transversală. Apoi au urmat cele două goluri ale partidei.

Meciul desfășurat pe stadionul Electromagnetica (București) a fost arbitrat de centralul Valentin Florescu (Sfântu Gheorghe) și de asistenții Attila Szabo (Odorheiu Secuiesc) și Andrei Pavel Cojocaru (Brașov). Observatori au fost delegați Gigi Diaconu (Buzău) și Vasile Blagoe (Drobeta Turnu Severin).

Cu acest punct din meciul de astăzi, Steaua II a ajuns să aibă 11 puncte în 8 jocuri, în 9 etape desfășurate până acum, și să urce pe locul 7 în Seria 3, în timp ce Sporting Roșiori a făcut 14 puncte, tot după 8 partide, și se află pe locul 3, la egalitate cu Flacăra Moreni, aflată pe 2.

VEZI clasamentul Seriei a 3-a a Ligii 3

Steaua II: Poiană – Dinu, Pham Huy, Raiciu, Simion, Enceanu, Vlad, Nicola, Vâlceanu, Mihai, Bota.
Rezerve: Lupescu – Onțel, A. Gavrilă, R. Gavrilă, Ion, Ciochină
Antrenor: Ion Toma

Sporting: Munteanu – Voicu, Lătea, Neacșu, Sitaru, Moșteanu, Vîlcică, Ciubuc (Tonca 90+2), Ștefănescu (Cercel 57), Urâtu, Călin (Pîslaru 42)
Rezerve neutilizate: Bușcă – Cristea, Arcea
Antrenor: Cristian Negru

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 25 Oct. 2016, 17:26 Stiri
Pe aceeași temă