Sporting Roșiori și-a completat stafful și lotul cu mehedințeni

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 24 Aug. 2015, 12:17 Stiri
Sporting Roșiori** și-a completat stafful și lotul cu mehedințeni

Sporting Roșiori va aborda noul sezon al Ligii a 3-a cu patru jucători originari din Mehedinți în lot. Din această vară, veteranului Ionel Lătea (33 de ani), aflat la echipa antrenată de Cristi Negru de la începutul campionatului precedent, i s-au alăturat mai tinerii Dalin Munteanu (Chelsea București), Cristian Aldea (CSS Drobeta) și Ionuț Manda (AS Corcova). Ultimii doi au evoluat în turul sezonului trecut tot în Liga a 3-a, la Minerul Mehedinți, și au fost aduși la propunerea severineanului Petre Virgil Vucea, devenit noul director sportiv al echipei teleormănene.

Fostul secretar de la Minerul Mehedinți a fost cooptat vara aceasta în stafful clubului din Roșiori de Vede și speră să aibă rezultate alături de noua sa echipă. „În primul rând, mă bucur foarte mult că am revenit în conducerea unui club de fotbal. Am ajuns la această colaborare datorită faptului că domnul președinte Gabriel Vlădulescu, cel care a creat această echipă minunată și a readus în urmă cu un an orașul Roșiorii de Vede pe scena fotbalului național, m-a contactat și mi-a propus funcția de director sportiv. Am fost plăcut surprins la primirea ofertei și nu mă așteptam, iar, în acel moment, am simțit satisfacția muncii depuse la Minerul Mehedinți, club, care din păcate, s-a desființat în iarnă din cauza problemelor financiare. La Sporting Roșiori am găsit un grup unit, cu fotbaliști care au experiența eșaloanelor superioare, cu un antrenor de perspectivă și foarte serios. Sunt onorat să pot să pun și eu umărul la derularea acestui proiect și voi face tot ce-mi stă în putință să mă achit pe deplin de sarcinile pe care le presupune acest post”, a spus noul director sportiv de la Sporting.

Sezonul trecut, la Roșiorii de Vede a evoluat un alt severinean – mijlocașul Adelin Făiniși, jucător ajuns acum în liga a IV-a Dolj, la  Dunărea Calafat.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Ziarul Teleorman

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 24 Aug. 2015, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă