Șoc în Liga a III-a! Domneștiul se retrage!

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 23:38 Stiri
Șoc în Liga a III-a!** Domneștiul se retrage!

O veste incredibilă vine din seria a III-a a celui de-al treilea eșalon. Viitorul Domnești, ocupanta locului 7 la finalul turului, dar totodată și vicecampioana en-titre a sezonului încheiat în vară și-a anunțat retragerea din competiție! În urma unei ședințe interne, conducerea clubului din Domnești a luat decizia de a se retrage din liga a III-a, invocând motivații legate de bani. Rațiunile financiare sunt cele care determină conducerea clubului din Domnești să renunțe la competiție, la încheierea turului de campionat. Ultimul meci pentru Domnești a fost cel de la Berceni, în luna noiembrie, pierdut cu scorul de 2-0.

Vă reamintim că Viitorul Domnești a apărut pe scheletul celor de Viscofil, după ce în pauza de iarnă a sezonului 2009-2010 echipa din Popești-Leordeni s-a mutat în Domnești ca urmare a problemelor financiare apărute în localitatea de reședință. Dacă în returul sezonului respectiv, echipa a evoluat tot sub numele de Viscofil, terminând pe locul 4 în campionat, din vara lui 2010 s-a produs și schimbarea de nume trecându-se la Viitorul Domnești. Ultimele două sezoane au însemnat clasări pe locurile șapte, respectiv doi, vara trecută fiind chiar la un pas de promovare sub bagheta lui Vali Bădoi, demis și înlocuit cu Alexandru Pavel.

După retragerea Domneștiului, toate meciurile din retur ale echipei ilfovene vor fi omologate cu scorul de 3-0 pentru adversare, în timp ce rezultatele din tur rămân neschimbate

 

Sursa: IlfovSport
 

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 23:38 Stiri
Pe aceeași temă