Situația de la Callatis 2012 Mangalia rămâne încurcată

Mihai Andries 06 Feb. 2014, 12:28 Stiri
Situația de la Callatis** 2012 Mangalia rămâne încurcată

Situația de la echipa de fotbal Callatis 2012 Mangalia, aflată pe locul nouă în seria secundă a Ligii a 3-a, rămâne problematică. În tur, confruntată cu probleme financiare importante, formația a bifat o neprezentare, pregătirea când s-a efectuat, când nu (jucătorii boicotând mai multe zile de antrenament), iar fotbaliștii au mers la multe meciuri cu mașinile personale.

Autoritățile locale au căutat sprijin, în dezbatere publică, însă până acum nu s-a rezolvat nimic. Echipa nu s-a reunit în acest an, iar perspectivele sunt sumbre. Voci din Mangalia spun chiar că situația e fără ieșire, fiind foarte posibil să se ajungă, iremediabil, la retragerea din campionat.

„Situația este destul de încurcată, dar sperăm să o descurcăm. Vechii acționari au renunțat și se caută alții. Autoritățile locale sunt dornice să ajute, în limitele legale, dar trebuie rezolvate întâi problemele juridice și financiare existente”, a declarat Lucian Luca, președintele ASM Callatis MG.

„Eu sunt în continuare la dispoziția clubului, am contract în vigoare. Sperăm în rezolvarea situației. Echipa ar fi trebuit să se reunească între 20 și 25 ianuarie, dar nici acum, dacă am demara pregătirea, nu ar fi prea târziu, în condițiile în care Liga a 3-a începe pe 10 martie. Așteptăm un semn. Cu lotul actual, am reuși evitarea retrogradării”, a spus și antrenorul Bănică Oprea.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 06 Feb. 2014, 12:28 Stiri
Pe aceeași temă