Sinescu a obținut doar un egal la debut: „Arbitrul a influențat decisiv rezultatul”

Marius ANGHEL 03 Mar. 2014, 14:45 Stiri
Sinescu a obținut doar un egal la debut:**

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești au început cu stângul minireturul acestei e­diții de campionat. La primul meci ofi­cial din acest an, disputat vineri după-amia­ză, pe stadionul Nicolae Dobrin, echipa pregătită de Valentin Sinescu nu a re­u­șit decât un rezultat de egalitate, 2-2, în confruntarea cu Conpet Ploiești, una dintre aspirantele la play-off din această serie.

Pârvu: „Un punct meritat”

La finalul întâlnirii de la Pitești, antrenorul oaspeților, Florin Pârvu, s-a declarat mulțumit de scor. Tehnicianul celor de la Conpet Ploiești consideră că jucătorii lui meritau acest punct, după felul în care au decurs ostilitățile în teren.

Pârvu spune că echipa lui va încerca să scoată punct sau punc­te de la toate meciurile, chiar dacă nu va reuși să intre în play-off: „Aș vrea să îmi felicit ju­cătorii, fiindcă lucrez cu un grup foar­te tânăr. Cred că avem cea mai scăzută medie de vârstă din toate echipele din această se­rie. Au înțeles ce le-am cerut și cred că este un punct foarte me­ritat. Am avut în față o echipă pre­ten­dentă la promovare, iar di­ferența s-a făcut la atitudine. Nu știu dacă vom putea intra în play-off, însă noi vom merge să ne jucăm șansele. La Conpet am trecut prin momente grele, dar am re­u­șit să creez o echipă care să joace fotbal. Dacă și con­ducă­torii vor avea răbdare cu noi, eu cred că în doi ani vom a­vea un cuvânt greu de spus în campio­nat. Din punctul meu de vedere, For­tuna Câm­pina, Chin­dia Tîrgo­viș­te și SCM Pitești au șanse e­gale la pro­movare, iar diferența se va face în meciurile directe”.

Sinescu: „Acest punct nu va conta, întrucât cei de la Conpet nu vor intra în play-off”

De partea cealaltă, Valentin Si­nes­cu s-a declarat nemulțumit cu acest punct. Antrenorul echipei SCM Pitești spune că, dacă ambii fundași centrali nu gre­șeau decisiv, altul era rezul­tatul acestui meci.

Sinescu a pus tunurile la finalul în­tâl­nirii și pe arbitrul Dan Grigore Bo­tes­cu, care a greșit flagrant: „Am reușit să deschidem scorul destul de repede, în­să am comis două greșeli individuale foarte mari. Ultimele 30 de minute ne-au aparținut în totalitate. Și arbitrajul a influențat decisiv soarta acestui meci. S-a văzut foarte clar că centralul a avut o tendință decisivă în momentul în care un jucător de la oaspeți comite o in­frac­țiune clară și el nu dă al doilea galben, deși a dus mâna la buzunar să scoată cartonașul. Le-am spus jucă­to­rilor mei că Piteștiul nu este pregătit pen­tru a­ceastă luptă, unde se vor folosi toate armele. Noi trebuie să tragem niște con­cluzii corecte după a­cest joc. Am fost surprinși în relația 2 la 2. Sun­tem vulnerabili pe contratac și a­vem mari probleme la fundașii centrali, care au gre­șit mult astăzi. Jucătorii au dat do­vadă de caracter și am reușit ega­l­a­rea după cele două greșeli care au a­târnat ca două pietre de moară. Este un în­ceput pentru noi, iar acest punct nu va conta, întrucât cei de la Conpet nu vor intra în play-off. Vor pierde cu Fortuna și Chindia. Când spun aceste lucruri, mă bazez pe valoarea celor două contra­can­didate la pro­mo­vare”.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 03 Mar. 2014, 14:45 Stiri
Pe aceeași temă