SCM Pitești a dezamăgit la Moreni. Gabi Paraschiv l-a învins pe Rică Neaga

Marius ANGHEL 27 Aug. 2015, 13:41 Stiri

Fotbaliștii de la SCM Pitești au fost eliminați, marți seară, în turul 4 al Cupei României, după ce au fost învinși cu 3-1, în deplasare, de Flacăra Moreni, e­chi­pă din divizia județeană din Dâmbovița care, înainte de jocul cu argeșenii, mai eliminase pe FCM Târgo­viș­te, Viitorul Domnești și Concordia Chiajna II, toate divizionare C.

Formația pregătită de Adrian Neaga a făcut un meci destul de modest și a plătit tribut greșelilor personale comise de jucători, dar și a faptului că aproape o oră a jucat cu un om mai puțin pe teren. Alb-violeții au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 32, după ce Iulian Vladu a văzut direct cartonașul roșu la un fault din postura de ultim apărător asupra lui Drăgan.

Moreniul a deschis scorul cu cinci minute înainte de finalul primului mitan prin Negrea care a profitat de o gafă a portarului Iordan și a trimis în plasă din colțul terenului, din apropierea fanionului de unde se execută loviturile de colț. După pauză, gazdele și-au dublat avantajul pe tabelă prin același Negrea, care a finalizat o combinație de efect cu Drăgan cu un șut din interiorul careului. Cu 20 de minute înainte de finalul partidei, dâmbovițenii au reușit să marcheze și cel de-al treilea gol, tot prin Negrea, care a trimis în poartă cu un șut din interiorul careului mic.

Piteștenii au reușit să reducă din handicap cu 7 minute înainte de final prin David, care a trimis pe jos direct în plasă cu un șut de la 20 de metri.

Flacăra Moreni: Panaete – A­casandrei (Matei 88), Timof­te, Pîrvu, Tronaru – L. Plăcintă, M. Plăcintă (Palamariu 46), Drăgan, Guță (Huțușoru 55) – Negrea, Iliescu (Cîrna­ru 74). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

SCM Pitești: Iordan – Alexe (Preda 83), Ștefănescu, A­vram, Vladu – Mărgăritescu, Da­vid, Cîrstea, Lircă (Ma­teescu 70) – Neagoe (Vasilescu 40), Albu (Pîslaru 40). Antrenor: Adrian Neaga.

Cartonașe galbene: Panaete, Acasandrei, L. Plăcintă, M.Plăcintă, Huțușoru, Cîrnaru/Alexe, Avram, Albu.
Cartonașe roșii: Iulian Vladu (min. 32).

Filmul meciului:

min.7: șutul lui David din interiorul careului a fost respins în corner de portarul dâmbovițenilor.
min. 23: M. Plăcintă reia cu capul din 6 m pe lângă poartă.
min. 25: Drăgan șutează în forță, de la 30 m, Iordan scoate din vinclu.
min. 30: Același Drăgan trimite, de la 16 m, pe lângă poartă.
min. 32: Vladu vede direct cartonașul roșu și este eliminat în urma unui fault din postura de ultim apărător la Drăgan.
min. 40: 1-0 – Negrea profită de o gafă a portarului Iordan care a dat pe lângă minge și înscrie în poartă cu un șut pe jos de la colțul terenului.
min. 50: 2-0 – Negrea îl învinge pe Iordan cu un șut din interiorul careului după o combinație cu Drăgan.
min. 71: 3-0 – Negrea reușește hat-trick-ul cu un șut pe jos din suprafața de pedeapsă.
min. 72: șutul lui Vasilescu, de la 10 m, trece peste poartă.
min. 78: Iordan reține șutul lui Cârnaru, din 6 m.
min. 83: 3-1 – David reduce din handicap cu un șut pe jos, de la 20 m.

Neaga: „Vom repara ce am greșit”

La finalul meciului de la Moreni, antrenorul Adrian Neaga și-a asumat responsabilitatea pentru acest eșec. Tehnicianul piteștenilor speră ca elevii săi să facă uitată cât mai repede această înfrângere.

Neaga este convins că, în meciul de sâmbătă de campionat de la Turnu Măgurele, echipa va demonstra că este una de temut care se va bate pentru promovare: ,,Este numai vina mea pentru acest eșec. Îmi asum responsabilitatea eliminării din Cupa României. Sperăm ca până la meciul de campionat de sâmbătă, cu Turnu Măgurele, să reparăm ce am greșit. Sunt convins că băieții au înțeles multe lucruri după acest meci și vom avea altă atitudine în campionat. Avem timp să reparăm ce am greșit și sînt convins că la jocul de campionat de sâmbătă vom arăta ca o echipă care se bate pentru promovare”, a spus tehnicianul argeșean.

Titulari menajați

Antrenorul Adrian Neaga nu a folosit la Moreni cea mai bună echipă posibilă. Tehnicianul alb-violeților i-a menajat pe fundașul Dan Săndulescu și pe atacantul Valentin Coșereanu care au acuzat probleme medicale la antrenamente. În meciul de Cupă, Neaga nu i-a introdus în teren pe juniorii Voinescu, Vlădescu, Udeanu, Nedelcu și Anghel.

Președintele Chindiei, spectator

În tribuna oficială a stadionului din Moreni a fost prezent și președintele Chindiei Târgoviște. Marcel Ghergu a venit să vadă pe viu confruntarea dintre cele două echipe, având în vedere faptul că una dintre cele două combatante putea fi adversarul Chindiei în turul următor.

Tot orașul, la meci

Confruntarea dintre Flacăra Moreni și SCM Pitești a fost un eveniment major pentru locuitorii din Moreni. Cu mic, cu mare, oamenii din orașul dâmbovițean au venit la stadion să-și susțină favoriții, iar la ora disputării meciului în tribunele arenei erau în jur de 2.000 de spectatori. Aceștia s-au bucurat la final de victoria favoriților.

Probleme pentru Albu

Atacantul Marius Albu nu a evoluat decât 40 de minute, în meciul de marți. Jucătorul piteștean a cerut schimbarea după ce a resimțit dureri la un picior, iar staff-ul tehnic nu a vrut să riște, preferând să-l aibă apt pentru meciul de campionat de sâmbătă, din deplasarea de la Turnu Măgurele.

Sursa: Curierul zilei
Foto: Alfa Omega Facebook

Marius ANGHEL 27 Aug. 2015, 13:41 Stiri
Pe aceeași temă