Scandal la FC Cisnădie: Noua adunare generală nu poate intra pe stadionul echipei!

09 Jul. 2012, 19:11 Stiri
Scandal la FC Cisnădie:** Noua adunare generală nu poate intra pe stadionul echipei!

În urma schimbării componenței Consiliului Local Cisnadie și ca urmare a raportului de specialitate emis de direcția economica a primăriei Cisnădie, Consiliul Local Cisnădie a votat, în unanimitate, Hotărârea de Consiliu Local din data de 26 iunie 2012 prin care se stabilește noua componență a Adunării Generale a Clubului Sportiv „Fotbal Club Cisnadie” reprezentată prin următorii nouă consilieri locali: Prica Vladimir Dorian, Florea Gabriel, Vecerzan Marius Ioan, Florea Gabriela Maria, Tagărță Nicolae Marius, Filip Dănuț Mihai, Curea Ionel, Iordache Aurel și Lepșa Dumitru Vasile.

În temeiul Statutului și al Actului Constitutiv și ca urmare a situației de la Clubul Sportiv, s-a convocat în data de 06 iunie 2012, ora 18,00, Adunarea Generală a Clubului Sportiv „Fotbal Club Cisnadie”. La ora 18.00, la stadionul adimistrat de Club, s-au prezentat la ședința Adunării Generale cinci reprezentanți în AG ai Consiliului Local Cisnădie în persoana domnilor Prică Vladimir Dorian, Florea Gabriel, Vecerzan Marius Ioan, Lepșa Dumitru Vasile și Tăgărță Nicolae Marius, sedința Adunării Generale fiind astfel, conform Statutului modificat al Clubului Sportiv „Fotbal Club Cisnadie”, art.9 alin.1, statutară, reprezentând o cotă de 54,4% din numărul total de parți ale Clubului.

Domnul Cotora Lucian, angajat al Clubului, a refuzat să se prezinte la stadionul clubului deși a fost întâlnit de membrii Adunarii Generale, in persoană, in prejma stadionului. Acesta a refuzat să deschidă stadionul, la solicitarea membrilor AG, bun material aflat prin contract de comodat in administrarea clubului, unde urma să aibă loc ședința AG statutar constituită.

Astfel, membrii Adunarii Generale au fost impiedicati in mod ilegal și abuziv sa isi desfasoare sedinta de alegeri pentru un nou Consiliu Director si au decis convocarea unei noi ședinte de alegeri pentru data de luni, 9 iulie ora 16,30, totodata rezervându-și dreptul de a formula plângeri penale, conform art. 213 Cod Penal, pentru abuz de incredere, in cazul in care vor mai fi impiedicati de angajatii clubului să iși desfășoare activitatea.

Propunerile Adunarii Generale pentru Clubul Sportiv „Fotbal Club Cisnadie” sunt urmatoarele : alegerea unui nou Consiliu Director al Clubului, contractarea unei firme pentru a desfasura un audit financiar pentru ultimii trei ani de activitate și votarea unui Plan de Dezvoltare a Clubului pentru urmatorii patru ani, care să cuprindă infiintarea unui site al echipei unde să fie prezentati jucatorii, performanțele echipei, veniturile și cheltuielie clubului, dezvoltarea performațelor echipei și implicarea Clubului in viata socială a orașului Cisnadie.

Ca urmare, prin prezentul comunicat de presă am dorit să vă prezentăm situația de fapt a Clubului Sportiv „Fotbal Club Cisnadie”, și să vă invităm luni la ora 16,30 in fața stadionului Cisnădie pentru o conferință de presă suținută de membrii Adunări Generale.

Membrii Adunarii Generale:

Prică Vladimir Dorian – Consilier local
Florea Gabriel – Consilier local
Vecerzan Marius Ioan – Consilier local
Lepșa Dumitru Vasile – Consilier local
Tăgărță Nicolae Marius – Consilier local

Sursa: Ora de Sibiu

09 Jul. 2012, 19:11 Stiri
Pe aceeași temă