S-a mai dus una! FC Avrig a abandonat competiția, Becicherecu a aflat pe drum!

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 16:32 Stiri
S-a mai dus una!** FC Avrig a abandonat competiția, Becicherecu a aflat pe drum!

În timp ce la FRF se pregătesc mesele pentru alegeri și vizita Argentinei, în ligile inferioare continuă haosul. După ce seria în care se află echipele timișene în Liga a III-a, C4, era și așa șchioapă, azi s-a mai anunțat o retragere, cea a codașei FC Avrig. Sibienii trebuiau să primească mâine vizita lui Mama Mia Becicherecu Mic și timișenii aveau deja parcurși vreo zece kilometri cu autocarul când au primit vestea că trebuie să se întoarcă acasă.

„Azi, în momentul în care ne pregăteam să plecăm am primit vestea. De altfel am parcurs cu autocarul zece kilometri, eram pe Calea Lugojului când am fost anunțați că nu se va juca”, a povestit Sorin Bălu, antrenorul „pizzerilor”, pentru SPORT9.ro. Așadar o nouă situație jenantă la nivelul Ligii a III-a, care s-ar dori un eșalon cel puțin semi-profesionist. La începutul sezonului, o altă trupă a aruncat prosopul, Minerul Mătăsari, astfel că seria rămăsese deja în 11 echipe, cu câte o trupă fără joc pe etapă.

Cei de la Mama Mia, locul 2, câștigă partida cu 3-0 la masa verde, dar situația nu o încântă deloc, la fel vor câștiga și restul „supraviețuitoarelor” din această serie a IV-a. „Ne încurcă, ne-am pregătit, voiam să avem ritm. Așa mergem în următoarea rundă fără joc la Muncitorul. Pierdem și o primă de joc, pentru că doar ne propuneam victoria”, a mai spus Bălu. Prin urmare Mama Mia nu are altceva de făcut decât să programeze un joc școală în familie pentru a se menține în formă.

Avrig, fără niciun covrig

FC Avrig a fost o prezență palidă în prima parte a campionatului. Echipa din județul Sibiu, rămas acum doar cu Gaz Metan Mediaș în primele trei eșaloane, nu a strâns niciun punct și se zvonea că ar exista ceva probleme financiare. „S-a retras din cauze financiare. Din ce am înțeles nu au fost votați bani de la bugetul local iar cheltuielile erau considerate mari”, ne-a confirmat Cătălin Fărcaș, care în tur ocupa funcția de director sportiv la echipă. Cei din Avrig au trimis de abia azi înștiințarea oficială că nu vor mai lua parte la jocurile Ligii a III-a.

Mâine e programată runda a 16-a în C și se vor juca doar patru partide în seria a IV-a: Muncitorul – FC Caransebeș, Vulturii Lugoj – Pandurii II, Jiul Rovinari – Millenium Giarmata și Știința Turceni – FC Hunedoara. Dacă primele șase clasate intră în play-off, ultimele patru vor încheia sezonul cu un număr extrem de mic de meciuri în ediția 2013-14: 21. În weekend-ul acesta AFCM Reșița va sta, alături de Mama Mia.

Sursa: Sport9
Foto: Avrigul.ro

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 16:32 Stiri
Pe aceeași temă