Reînvie Viitorul Domnești? Autoritățile locale iau în calcul păstrarea echipei, dar vor schimbări drastice

Marius ANGHEL 20 Dec. 2012, 13:36 Stiri
Reînvie Viitorul Domnești?** Autoritățile locale iau în calcul păstrarea echipei, dar vor schimbări drastice

Bomba începutului de decembrie a fost anunțul făcut de către cei de la Domnești, cum că echipa se desființează. Ceea ce părea o simplă glumă, a prins contur de la o zi la alta, în condițiile în care cei mai importanți jucători ai echipei au început să își caute de muncă în alte părți. Astfel, Cr. Dinu și Păuna au ajuns la Voluntari, Nicușor Gheorghe e cu un picior în curtea Popeștiului, în timp ce cvintetul Duca – Teleoacă – Gârlescu – Coandă – Grancea face furori în amicale pentru Buftea.

O veste de ultimă oră lasă de înțeles că autoritățile locale au avut o schimbare de inimă. Din informațiile pe care le avem în acest moment, se ia în calcul păstrarea echipei în campionat. Condiția de bază pentru a se întâmpla acest lucru o constituie reducerea drastică a bugetului de salarii. Cu alte cuvinte, cei din vechea gardă care vor să mai continue la Domnești vor juca pe câteva milioane pe lună, lor urmând să li se alăture juniorii clubului. Astfel, accentul se va pune pe localnici, reducându-se cheltuielile la minim.

Cum până la reluarea campionatului mai sunt trei luni, rămâne de văzut de câte ori se vor mai răzgândi oficialii clubului ilfovean asupra desființării, nu de alta, dar în vara trecută am mai avut un precedent cu Buftea, care s-a retras și a revenit de nu știu câte ori.

Sursa: Ilfov Sport

Marius ANGHEL 20 Dec. 2012, 13:36 Stiri
Pe aceeași temă