Ploaie de goluri în Crâng!

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 13:41 Stiri

Gloria Buzău a izbutit vineri cea mai categorică victorie din ultimii ani. Într-un meci contând pentru penultima etapa a turului, formația din Crâng a surclasat acasă cu scorul de 6-2 pe Eolica Dobrogea. Buzoienii au înscris primul gol după numai cinci minute prin Bârsănel, care a finalizat o acțiune ofensivă, cu un șut din interiorul careului. Ceva mai târziu, tabela de marcaj a suferit o nouă modificare după ce Manea (22) a fructificat din șase metri centrarea lui Păun.

Ospeții nu au apucat să se dezmeticească pentru că Percă (24) l-a învins și el pe portar cu un șut din careul mic și astfel Gloria Buzău își trecea deja în ,,contabilitate” cele trei puncte.

Dobrogenii puteau reduce din handicap peste două minute, dar Ciobanu, cu toată poarta în față, a ratat incredibil din trei metri! Aflat în zi de grație, jucătorul echipei din Crâng, Manea (37; 45) și-a trecut în cont încă două goluri făcând ca la pauză, tabela să indice 5-0.

Elevii lui Roșu nu s-au oprit însă aici și în repriza secundă, după mai multe ratări printre care și o bară, Alexandru (68) a marcat pentru 6-0 cu un șut de la șapte metri.

Pe fondul unei relaxări, gazdele au primit apoi două goluri, primul din penalty avându-l ca autor pe Ciobanu (71; 75).

După această victorie,Gloria Buzău a acumulat 25 de puncte în clasament, iar în ultipa etapă din tur va juca în deplasare împotriva echipei CSM Focșani.

Gloria Buzău – Eolica Dobrogea 6-2 (5-0)
Bârsănel (5), Manea (22; 37; 45), Percă (24), Alexandru (68) / Ciobanu (71; 75)

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 13:41 Stiri
Pe aceeași temă