Planuri serioase la Sibiu. AFC Hermannstadt își face echipă secundă în Liga 3 și organizează preselecție

Marius ANGHEL 23 Jul. 2017, 11:56 Stiri

Nou-promovata în Liga 2 AFC Hermannstadt are planuri mari pentru noul sezon. Pe lângă o clasare cât mai bună la prima apariție în eșalonul secund, conducătorii vor să profite de o regulă impusă de FRF încă din vara anului trecut și își doresc și o echipă secundă pe care să o înscrie direct în Liga 3.

Pentru asta, sibienii organizează joi, 27 iulie, de la ora 18:00, la stadionul „Obor”, o preselecție în vederea completării lotului echipei a doua a clubului. La această acțiune sunt așteptați să participe jucători născuți între anii 1996 și 2001.

Cei care doresc să participe la preselecție sunt rugați să își anunțe prezența telefonic la numărul 0744/87.20.30 (Vasilică Armenean) până cel târziu miercuri, 26 iulie, ora 21:00. La preselecție nu vor fi acceptați decât cei care s-au înscris în prealabil.

„În urma solicitării noastre, Federația Română de Fotbal a acceptat înscrierea echipei FC Hermannstadt II în Liga a 3-a. În acest scop, dorim să completăm lotul pe care-l avem în momentul de față la dispoziție. Ne dorim să alcătuim un lot de jucători format din tineri de perspectivă, de aceea această acțiune de selecție li se adresează doar celor născuți între 1996 și 2001″, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Altfel, prima echipă a clubului sibian a remizat sâmbătă, scor 2-2, pe stadionul Municipal din Făgăraș cu ASA Târgu Mureș. Cele două goluri ale trupei antrenate de Alexandru Pelici au fost reușite de Bogdan Rusu și Sabin Lupu.

Iată jucătorii utilizați împotriva echipei retrogradate din Liga 1: Căbuz – D. Tătar, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica, Piko, Pamfile, R. Necșulescu, Al. Neacșa, Bg. Rusu, Ad. Cîrstean, G. Monea. Au mai jucat: H. Moldovan – M. Stancu, R. Crișan, Cristiu, P. Petrescu, Dumitriu, Șt. Blănaru, R. Bratu, S. Lupu.

Marius ANGHEL 23 Jul. 2017, 11:56 Stiri
Pe aceeași temă