Pereira le-a venit de hac! Călărașiul a pierdut primul meci din campionat contra satelitului lui Rapid

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 15:43 Stiri

Dunărea Călărași a pierdut primul meci din sezonul 2012-2013. În partida disputată vineri, 12 octombrie, pe teren propriu, echipa antrenată de tehnicianul Virgil Bogatu a suferit o înfrângere în fața celor de la Rapid II București, scor 2-3.

Pereira a deschis scorul în minutul 14 pentru Rapid II, însă Marian Șerban, jucătorul Dunării, a egalat în minutul 26. Formația călărășeană a dominat partida și a reușit să treacă la conducere prin reușita golgeterului Mircea Ștefan din minutul 32. Deși, parea că gazdele vor intra la cabine după prima parte a meciului cu un avantaj minim, oaspeții au egalat în urma unui penalty dictat ușor de centralul Eduard Ioniță, iar Pereira a egalat situația în ultimul minut din prima parte (45).

După pauză, arbitrul de centru a fost cel care a ieșit cel mai mult în evidență prin deciziile destul de controversate pe care le-a luat în acest meci. Rapid II a plecat până la urmă cu 3 puncte de la Călărași prin golul marcat tot de Pereira (69), asta după ce Dunărea a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Victor Petre (33).

Echipa pregătită de Virgil Bogatu va face deplasarea în următoarea etapă la Sportul II Studențesc, lantern roșie a clasamentului Seriei a 2-a.
După primele 7 etape, Dunărea ocupă locul 5 cu 9 puncte.

Articol și foto de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 15:43 Stiri
Pe aceeași temă