Pandurii schimbă politica echipei secunde: „Decizia am luat-o, i-am anunțat și vreau să fac un lucru profesionist”

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 13:15 Stiri
Pandurii schimbă politica echipei secunde:**

Un mai vechi proiect al celor de la Pandurii este repus pe tapet de președintele Eugen Pîrvulescu. Acesta și-a propus ca la Pandurii II să nu mai evolueze jucători ce depășesc 21 de ani.

Ideea este una mai veche și Marin Condescu a anunțat în mai multe rânduri fie că desființează echipa a doua, fie că o va dedica exclusiv tinerilor, însă de fiecare dată și-au găsit loc în această echipă mai mulți sau mai puțini jucători ce nu se încadrau în limitele de vârstă.

Eugen Pîrvulescu spune că pornește la drum cu un proiect în care echipa a doua va fi într-adevăr o pepinieră și nu va face pasul înapoi: „Am avut discuții în timpul dimineții cu cei ce se ocupă de echipa a doua. Am hotărât că nu vor rămâne la echipa a doua decât juniori și jucători care au terminat junioratul și cărora le mai dăm unul-doi ani, maxim până la 21 de ani. Dacă până la 21 de ani nu faci pasul spre echipa mare sau spre alte echipe, ne despărțim. Și asta e politica pe care o doresc. Am discutat și cu domnul Golea, și cu domnul Viorel Cioară și le-am spus să le transmită și jucătorilor să se gândească, să încerce să-și găsească echipe. Voi mai găsi și eu echipe pentru ei. Dacă nu vor să-și rezilieze, ei nu vor mai evolua la echipa a doua a Pandurilor, vor face antrenamente separat. Nu vor mai juca în campionat. Vor juca doar juniori și jucători care au terminat junioratul, gen Lupu și mai sunt 2-3 jucători de 21 de ani cărora le mai dau o șansă. Decizia am luat-o, i-am anunțat și vreau să fac un lucru profesionist. Am discutat, asta e politica mea și asta am să fac. O să mă zbat să facem terenuri de antrenament și sunt sigur că o să facem tot ce-mi propun. Oamenii care sunt în jurul echipei vor să facem performanță”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 13:15 Stiri
Pe aceeași temă