Panciu a administrat primul eșec Rapidului din Suceava

22 Oct. 2011, 08:52 Stiri
Panciu a administrat primul eșec** Rapidului din Suceava

Mulți nervi, ambiții și orgolii în confruntarea din seria I a ligii a treia, dintre FC Panciu și Rapid CFR Suceava. Oaspeții, cu gândul la promovare, nu au arătat mai nimic în teren și și-au vărsat nervii pe arbitrul prahovean Ionuț Stanciu, care, depășit de evenimentele din teren, s-a întrecut în decizii hazardate și a dezavantajat ambele echipe.

Păncenii, mai buni, s-au impus la limită, 1-0 (1-0), unicul gol al partidei fiind marcat de Predoiu (24, șut plasat în urma unei pase primite de la Duțu). Elevii antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan au fost superiori la toate capitolele și, după marcarea golului, s-au apărat grupat și au încercat să dea lovitura pe contraatac.

Predoiu (10 și 23) a ratat deschiderea scorului, dar s-a revanșat un minut mai târziu. Spiritele s-au încins în minutul 66, când sucevenii au protestat în corpore la o decizie greșită a arbitrului, iar partida a fost întreruptă, momente în care jucătorii Rapidului l-au înjurat ca la ușa cortului pe arbitru.

Finalul a fost dramatic. Gurguiatu l-a faultat în careu pe fostul jucător al echipei Dinamo, Dorin Semeghin, iar acesta și-a luat responsabilitatea executării penalty-ului, lovitură apărată de portarul păncenilor, Gabriel Lazăr (87). În minutele de prelungiri, sucevenii au atacat fără folos și cu portarul, iar Beșa (de la Panciu) a fost eliminat pentru o lovitură aplicată unui adversar.

FC Panciu a evoluat cu: Lazăr – Voinea, Stan (46 Beșa), Gurguiatu, Cl. Mihai – Gălățeanu (89 Corbea), Bîra (59 Cioran), Bucătaru, Stoian – Predoiu, Duțu.

Rapid CFR: Pascal – Bosâncu, Plămadă, Ailenei, Oniu (66 Spătar) – Ghiviziu (59 Șuleru), Golofca (58 Stănescu), Semeghin, Romaniuc – Sumanariu, Ionesi.

articol scris de George Dumitru

22 Oct. 2011, 08:52 Stiri
Pe aceeași temă