Olimpia s-a distrat cu FCM Turda, dar încheie turul doar pe locul 3!

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 13:15 Stiri

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă ultimul meci al turului Ligii a III-a la fotbal, primind vizita formației FCM Turda. Sătmărenii s-au impus fără probleme cu scorul de 4-1 și au încheiat turul pe locul al treilea al Seriei a V-a.

Nimic spectaculos în meciul Olimpiei de sâmbătă de pe teren propriu. Gazdele au deschis scorul în minutul 12 al partidei prin Dragoș care a scăpat singur cu portarul și a șutat direct în poartă. Avantajul „galben albaștrilor” s-a mărit în minutul 32 când Hanus trimite balonul în plasă printr-o scăriță frumoasă și astfel au intrat la vestiare cu un avantaj, scor 2-0.

Zece minute după startul celei de-a doua reprize, mai exact în minutul 55 Marinaș înscrie cel de-al treilea gol printr-o lovitură liberă de la 17 metri. O ocazie mare a avut-o Micaș în minutul 64 șutând puternic în bara porții. Același Micaș a faultat în careu, iar oaspeții au primit o lovitură de pedeapsă pe care Morar o transformă în gol.

Olimpia se impune în această partidă cu scorul de 4-1, ultimul punct a fost înscris în minutul 84 de Micaș, ajutat de centrarea lui Ghiriti.

„Am pornit campionatul cu mari așteptări, cu speranțe la promovare, dar nu am evoluat așa cum ar fi trebuit, rezultatul nu prea a convins, dar am terminat campionatul cu o victorie și sperăm ca anul viitor returul să fie mai reușit”, a declarat tehnicianul Olimpiei Tiberiu Csik.

La Olimpia se vor face câteva modificări, din iarnă unii jucători vor pleca de la echipă, iar conducerea va aduce câțiva cadeți noi.

„Încercăm să întărim echipa, să recuperăm acele puncte pe care le-am pierdut. Obiectivul rămâne același, vrem să promovă, vom aduce trei sau patru cadeți noi și încă doi sau trei senioroi din Liga 2″, a declarat city managerul Dan Băbuț.

Olimpia Satu Mare: Șuta- Moș. Sabău, Iuhas, Glodean, Micaș, Hanus, Marinaș (55 Dănilă), Dragoș (74 Feier), Villand (55 Botoș), Gavrilescu (65 Ghiriti). Antrenor Tiberiu Csik,

FCM Turda: Gurnicu – Tothazan, Vascav, Musca, Fister, Morar, Achim, Koszta (70 Onaca), Cîrstean (52 Vaidasigan), David, Popa (77 Petriș).

Articol și foto de Veronica Hodas
 

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 13:15 Stiri
Pe aceeași temă