Obiectiv îndrăzneț pentru echipa care i-a produs Rapidului prima înfrângere în acest sezon: câștigarea returului. „Avem toate șansele”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 15:58 Stiri

Progresul Spartac a avut un start perfect de retur. Echipa bucureșteană a obținut trei victorii în tot atâtea etape disputate în 2019. Bleu-albaștrii s-au impus cu 3-1 în meciul cu Rapid, producându-le giuleștenilor prima înfrângere în acest sezon, după care au învins la scor identic, 2-0, pe CS Tunari, în deplasare, respectiv pe Unirea Slobozia, pe teren propriu. În ultimul joc, Mircea Donca a fost cel mai bun de pe teren, când a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Grație acestor succese, Progresul Spartac a urcat pe locul 4 în Seria a 2-a, cu 32 de puncte, însă rămâne departe de primul loc, la 12 puncte, ocupat de Rapid, principala favorită la promovare.

Antrenorul principal Andrei Erimia le-a propus jucătorilor săi un obiectiv îndrăzneț: câștigarea returului. „În condițiile în care am învins două echipe foarte puternice, Rapid și Unirea Slobozia, avem toate șansele să ne îndeplinim obiectivul propus pentru retur. Urmează meciuri grele, Înainte Modelu, SC Popești-Leordeni sau CS Afumați, ca exemplu, fiind adversare mai mult decât incomode”, a declarat, pentru Liga2.ro, Andrei Erimia.

În afară de Rapid, în fața Progresului mai sunt CS Afumați (41 de puncte) și Unirea Slobozia (37 de puncte). Următorul meci al bleu-albaștrilori este programat vineri, de la ora 15:00, la Înainte Modelu, ocupanta locului 7 în Seria 2.

În sezonul trecut, Progresul Spartac s-a luptat pentru promovare cu SSC Farul Constanța, însă a cedat pe final, clasându-se pe locul 2, la cinci puncte în spatele liderului.

Articol scris de Cristian FRISK

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 15:58 Stiri
Pe aceeași temă