Național Sebiș, la întâlnire cu presa! Feieș: „Orașul Sebiș duce 5 echipe”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 15:09 Stiri

Conducerea liderului seriei a V-a a Ligii a III-a a ținut ca la sfârșit de sezon să aibă o întâlnire cu reprezentanții presei din Arad, întâlnire care a fost programată la Baza sportivă „Ionuț Popa”. Maestrul de protocol a fost Sandu Țamboi, antrenor cu portarii la Național, olteanul cerându-le ziariștilor să se acomodeze prima oară cu atmosfera și-abia după aceea să pună întrebările.

Tot Țamboi avea să fie play-maker-ul întâlnirii, cerându-și scuze că evenimentul are loc undeva în periferia Aradului unde „de la baza lui Ionuț încolo, doar porumbul mai crește”. Auzind această remarcă, Mister nu a rămas dator și a replicat: „E cel mai scump cartier și voi fi ales guvernator, atunci voi monta o barieră la intrarea în el cu interdicție pentru Țamboi”.

În timp ce Lazăr Danciu, secretarul clubului pregătea micii și grătarele, jurnaliștii și-au început treaba. Primul abordat a fost primarul Sebișului, Gheorghe Feieș: „Orașul Sebiș duce 5 echipe, 3 de copii și juniori, una de liga a V-a, viitoare componentă a ligii a IV-a și una de liga a III-a, echipă aflată în lupta pentru promovare în eșalonul 2 al fotbalului romînesc. Tot Sebișul, unde mă implic cu inima în sport, a finalizat un teren cu suprafață sintetică la jumătatea dimensiunii unui teren regulamentar. Terenul liceului din oraș va fi și modernizat. La hotelul orașului se finisează bazinul cu apă caldă unde jucătorii vor avea posibilitatea recuperării după efort. Să vă mai spun că stadionul nostru va avea în curând 2000 de locuri pe scaune, construindu-se o tribună vis-a-vis de tribuna I, iar deasupra tribunei oficiale vor apărea iar câteva sute de locuri pe scaune. Încheim programul investițiilor cu o viitoare instalație de nocturnă.”

Dintre nemulțumirile sezonului, Gheorghe Feieș a amintit perioada celor 5 etape în care Naționalul nu a cunoscut victoria și câțiva jucători care nu au confirmat încrederea dată, fără ca primarul să dea nume.

A urmat Ionuț Popa. „Am surprins pe alții negativ, pe alții pozitiv când am mers la Sebiș. Sunt consilierul persoanl al lui Gheorghe Feieș, adică (a precizat în glumă Popa), când am o nelămurire în fotbal merg să întreb primarul.

Repet în fața reprezentanților presei, eu merg la Sebiș când am timp, merg din plăcere. Sunt echipe de prima ligă care mă sună, dar nu răspund pozitiv decât dacă acea echipă mă lasă să hotărăsc singur soarta echipei, iar acea echipă se află la mai puțin de 200 de km de Arad. Sunt primul și singurul antrenor din Arad licențiat PRO care a antrenat alte echipe din liga I..”

Ionuț Popa a vorbit mult, vom reveni în alte zile cu alte declarații ale lui, declarații privind situația fotbalului arădean.

Mihai Petcuț: „La câtă muncă și emulație de jucători au fost la Sebiș, este o binefacere pentru noi. Și când zic „noi”, mă refer la jucători, antrenori, conducere, sponsori și tot ce s-a mișcat în jurul echipei. Consider o performanță locul nostru ocupat în clasament, mai els că obiectivul acesta l-am stabilit din vară. După 13 ianuarie vom mai aduce 4-5 jucători.”

Cu alte declarații ale președintelui clubului, Pavel Cristea, ale directorului sportiv Augustin Păcurar vom reveni în alte articole.

Alexandru Țamboi a insistat foarte mult să încheie seara cu un clasament al evenimentelor din această serie a ligii a III-a:

Bucuria anului: Șoimii Pâncota – 77 de meciuri pe locul I
Boala anului: Șoimii Pâncota.- amețeli provocate de schimbările de altitudine dese în cele 77 de meciuri
Modestia anului: Național Sebiș – permanent pe locul I

Conducerea clubului Național Sebiș a ținut să precizeze că acest clasament aparține în exclusivitate doar lui Sandu Țamboi.

În dimineața de marți, 17 dec., la barul Business Cafe, primarul Sebișului, Gheorghe Feieș a completat clasamentul lui Țamboi cu:

Surpriza Anului: La Jucu, Național Sebiș a jucat cu „ Pavel Piroș” pe piept, iar începând cu noul an competițional, Pavel Piroș va fi principalul conducător al echipei din Sebiș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 15:09 Stiri
Pe aceeași temă