Naicu: „Vrem să aducem o echipă din Liga I sau măcar din Liga a II-a la Podari”

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 16:26 Stiri

CS Podari revine marți din cantonamentul desfășurat în Serbia, urmând ca miercuri, începând cu ora 17.30, să întâlnească, în faza a III-a a Cupei României, AS Milcov.

CS Podari pleacă cu prima șansă în partida din Cupa României pe care o va disputa în compania formației din Liga a IV-a din județ, AS Milcov, meciul urmând să se dispute pe Stadionul „Metalurgistul” din Slatina. Antrenorul de la CS Podari, Victor Naicu, s-a arătat mulțumit de modul cum elevii săi au răspuns ședințelor de pregătire.

„Noi vom rămâne în cantonament până după jocul cu AS Milcov. Totul a decurs foarte bine, sunt mulțumit de cum s-au pregătit băieții. Miercuri, am jucat cu echipa din Liga a III-a din Negotin și am făcut 0-0, iar sâmbătă am întâlnit formația din prima ligă sârbă Bezanija, ei impunându-se cu 1-0, după ce la pauză scorul a fost 0-0″, a spus Naicu.

Acesta își dorește ca echipa sa să-și continue parcursul în Cupa României. „O să venim cu 12-13 jucători la Slatina, pentru că unii sunt suspendați – Dreșcă și Pitulice, iar doi dintre jucători sunt accidentați. Noi respectăm Cupa României și ne dorim să mergem mai departe, vrem să aducem o echipă din Liga I sau măcar din Liga a II-a la Podari”, a adăugat Victor Naicu.

AS Milcov, lot de 19 jucători pentru partida cu CS Podari

De cealaltă parte, formația din Liga a IV-a Olt, AS Milcov, a adus nouă jucători noi în această vară, majoritatea fiind fotbaliști cu experiență, ce au evoluat cel puțin la nivelul eșalonului al treilea.

Pentru meciul cu CS Podari din cadrul fazei a III-a a Cupei României, antrenorul de la AS Milcov, Cătălin Ristea, va avea la dispoziție un lot de 19 jucători. Acesta a spus că nu se confruntă cu probleme de lot și așteaptă un joc bun din partea elevilor săi.

„Avem tot lotul valid, nu avem suspendați și nici jucători accidentați. Ne pare rău că l-am pierdut, în această vară, pe Bădoi, care a plecat la Bacău în interes de serviciu. Cei de la CS Podari nu sunt favoriți în acest joc, eu consider că va fi un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat. Jucătorii celor două echipe au cam aceeași valoare, eu știu foarte bine ce am în curtea mea. Sperăm să facem un joc bun, deși va fi căldură mare. Dacă temperaturile se vor ridica peste 35 de grade, există și varianta ca arbitrul partidei să decaleze jocul cu o jumătate de oră”, a spus Ristea.

Partida din faza a III-a a Cupei României dintre AS Milcov și CS Podari se va disputa miercuri, începând cu ora 17.30, pe Stadionul „Metalurgistul” din Slatina.

Lot AS Milcov: Radu Petre (Inter Markus Slatina), Dogioiu, Pavel (Bistrița-Nouă), Mantea, Mămăligeanu (FC Balș), Dumitru, Georgescu, Jianu (CS Podari), Dumitrescu, Tudor, Rădulescu, Vasilescu (Inter Markus), Matei (Inter Markus), Fieraru (Inter Markus), Alexie (FC Olt), Ghiță (FC Balș), Simion, Ignat (CS Podari), Ghebaru. Antrenor: Cătălin Ristea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 16:26 Stiri
Pe aceeași temă