Muscelul Câmpulung părăsește Cupa, dar rămâne în Liga 3. Echipa lui Rică Neaga a fost mult superioară

Marius ANGHEL 13 Aug. 2015, 15:53 Stiri
Muscelul Câmpulung părăsește Cupa, dar rămâne în Liga 3.** Echipa lui Rică Neaga a fost mult superioară

Chiar înaintea meciului de Cupă, cel cu SCM Pitești, fotbaliștii de la CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung au primit confirmarea oficială că din sezonul viitor vor evolua în Liga a III-a! Vestea le-a adus-o chiar de la București directorul tehnic, Alecsandru Popovici, acesta liniștiind, astfel, „apele” în privința viitorului echipei!

Ieri după-amiază, însă, în turul trei al Cupei României, indiferent de răspunsul de la București, favorită pleca tot echipa vizitatoare, SCM Pitești: mai experimentată, stabilă financiar și cu obiectiv declarat „promovarea”, pentru sezonul care va debuta la finalul acestei luni. Muscelul, în schimb, abia a reușit să formeze un „11” care să se prezinte la această întâlnire; tehnicianul Ovidiu Tică fiind nevoit să folosească mai mulți juniori de la CSS Dinicu Golescu, și tot juniori a trecut pe foaie și la rezerve!

Meciul a început în nota de dominare a oaspeților, care în minutul 5 au lovit bara transversală prin David Andrei, pentru ca șapte minute mai târziu același Andrei, scăpat singur cu portarul advers, să deschidă scorul! 1-0 în minutul 12, 1-0 avea să fie și rezultatul pauzei, fără alte ocazii notabile în prima repriză!

Partea a doua a jocului a fost dominată tot de piteșteni care și-au dublat avantajul în minutul 66, după o execuție de efect a lui Cârstea, pentru ca în minutul 82 juniorul Vlădescu, printre cei mai tineri jucători de pe teren, să înscrie cu un șut în diagonală din 7-8 m, fără speranțe pentru Tănase.

VEZI o GALERIE FOTO detaliată de la meci

SCM merge, așadar, fără emoții în turul următor al Cupei României, iar Muscelul Câmpulung rămâne să se organizeze pentru începutul de campionat!

CN DINICU GOLESCU – SCM PITEȘTI 0-3 (0-1)
D. Andrei (12), Cârstea (66), Vlădescu (82)

Dinicu Golescu: Tănase – I. Andrei (Drăgan 46), Leca, Vaciu, Păun, Crâmpiță, Miloși (Folea 88), I. Ion, Anghelina, Crețu (Bădulescu 60), Mahu
Antrenor: Ovidiu Tică

SCM: Iordan (Udeanu 82) – Vlădescu, Săndulescu, Ștefănescu, Pâslaru, Burghel (Preda 79), Delcea, Neagoe (Albu 56), Cârstea (Anghel 86), D. Andrei, Voinescu
Antrenor: Adrian Neaga

Arbitri: Cristian Catana (Târgoviște) – Gabriel Boncz (Făgăraș) și Andrei Pavel Cojocaru (Brașov)
Observator: Mihai Ghiberdel

Articol și foto de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Marius ANGHEL 13 Aug. 2015, 15:53 Stiri
Pe aceeași temă